Helen KõppFoto: Stanislav Moškov
Inimesed
11. juuli 2019, 18:15

KOHTUMINE FÄNNIGA | Helen Kõpp: kord jälitas seltskond mind autoga (20)

„Kõige meeldejäävamad seigad fännidega on olnud sellised, kus mulle tuuakse südamest tulnud kingitusi,“ räägib tõsielustaar Helen Kõpp. „Ükskord sain kuulikujulised kõrvarõngad ja olen siiani nende eest tänulik. Kunagi sain kelleltki ka ilusa käevõru. See on väga-väga armas!“

Ekstreemseid seiku meenub Helenile küll. „Neid on olnud nii palju, et mul ei liigu enam kulm ka. Kõige hullem oli üks väga jube kogemus – olin öösel McDonalds’i drive in’is süüa ostmas koos tolleaegse kallima Kalvi-Kallega. See oli aastal 2017. Järjekord oli pikk ja üks kamp purjus inimesi hakkas meid nähes karjuma: „Helen, Kalvi-Kalle!“ Nagu sellest veel vähe oleks, hakkasid nad mu autot taguma – vastu katust, aknaid, igale poole. Ma olin täiesti šokis,“ meenutab Helen.

„Neid oli nii palju, kõik olid ümber mu auto, tagusid seda ja karjusid midagi. Lõpuks läksid nad meie ees oleva auto juurde ja teatasid seal olijatele, kes nende taga on. Ju oli tegu sõpradega. Kui söögikohast ära sõitsime, hakkas paar autot meid jälitama. Tegin seetõttu umbes kümme ringi ümber tankla ja lootsin, et nad väsivad ära. Ma ei julgenud kojugi sõita, sest nad jälitasid meid! Lõpuks õnnestus mul nad maha raputada ja julgesin lõpuks ringiga koju sõita. Minu autot lõhuti, mulle tuldi peaaegu füüsiliselt kallale ja meid jälitati,“ võdistab Helen siiani õlgu.