Metallica kontsert Saku suurhallisFoto: TAIRO LUTTER
Üritused
11. juuli 2019, 15:40

VIDEO | Vaata, millise elamuse osaliseks saavad fännid, kes maksid Metallica kontserdi pileti eest üle 2000 euro

Juba järgmisel neljapäeval Tartus esineval Metallical on tõeliselt suurtele fännidele pakkuda eriti magus pakett, mille hind küündib 2200 euroni ning mis on tänaseks ka juba välja müüdud.

Vipp-pakett nimega "Dream No More Experience" on iga tõelise Metallica fänni unistus – 2199 eurot maksev pakett sisaldab seisupiletit eksklusiivses lavaesises tsoonis, eraldi sissepääsu kontserdialale, võimalust veeta aega bändiliikmetega lava taga enne kontserdi algust, võimalust lasta teha endast professionaalne foto kogu bändiga, autogrammidega kontserdi lugude nimekirja ja sissepääsu Sanitarium Rubber Room lounge’i, mis omakorda sisaldab kahte tasuta jooki baaris, õhtusööki "Spit Out The Bone" Rootsi lauas ning võimalust kogeda "Memory Remains" näitust, mis on kokku pandud bändiliikmete valitud mälestusesemetest.

Sellega asi aga ei piirdu. Lisaks eelmainitule saavad vipid ka kontserdiplakati, enda valitud Metallica tuuri T-särgi, eelisõiguse bändimeenete ostmisel ja paketi ostjatele mõeldud eraldi abipersonali.

Kes bändiga aega veeta ning pilti teha ei soovi, saab veel osta 299 eurot maksva "All Nightmare Long Experience" paketi, mis garanteerib seisupileti fännitsoonis, varajase sissepääsu kontserdi üldalale, eraldi sissepääsu kontserdialale, sissepääsu Sanitarium Rubber Room lounge’i, mis omakorda sisaldab ühte tasuta jooki baaris, õhtusööki "Spit Out The Bone" Rootsi lauas ja võimalust kogeda "Memory Remains" näitust, mis on kokku pandud bändiliikmete valitud mälestusesemetest. Lisaks saavad fännid kontserdiplakati, enda valitud Metallica tuuri T-särgi, eelisõiguse bändimeenete ostmisel ja paketi ostjatele mõeldud eraldi abipersonali.

"Shortest Straw Package", mille hind on 159 eurot ning mis on samuti välja müüdud, tagab fännidele seisupileti fännitsoonis, varajase sissepääsu kontserdi üldalale, eraldi sissepääsu kontserdialale, kontserdiplakati ja eksklusiivse kingituse.