Kirsti Timmer Foto: Kristjan Lepp
Õhtulehe horoskoobid
11. juuli 2019, 14:47

TIMMERI HOROSKOOP 15.–21. JUULI | Vallalised Kalad saavad raju seksi, Kaljukits tahab olla tähelepanu keskpunktis (14)

Telenägu ja raadiohääl Kirsti Timmer on andekas mitmel rindel. Taas raadiosse naasnud naine avaldab oma kodulehel erinevaid soovitusi ja nõuandeid, ning paneb ka kaarte. Nüüd jagab Kirsti Õhtulehe vahendusel oma nädala taroskoopi. Vaata, mida eesootav nädal sinu tähemärgile toob!

KALJUKITS tahab praegu silma paista, olla tähelepanu keskpunktis ja saada tunnustust. Teil on uusi ideid ja te vajate nende realiseerimiseks kellegi tunnustust, see keegi peab olema teie jaoks autoriteet. Paraku tõmbab see inimene aga mõnele teie ideele kriipsu peale, usaldage ikka eelkõige ennast. Suhetes vajab Kaljukits praegu perekonna tunnet, tal on nii väga vaja teada, et tal on kõik hästi, sest enda sees on ta selles osas äärmiselt kahtlev ja tunneb end kuidagi süüdi ja üksi. 

VEEVALAJA on endale liiga palju kohustusi võtnud, ta ei suuda kõike perfektselt täita. Ärge ahnitsege, tähtis ei ole kvantiteet vaid kvaliteet. Rapsite seitsmes suunas ja kõik on poolikult tehtud. Veevalaja kompenseerib sellega oma hingehaavu, tema sees on selline võitlus, talle tundub, et kõik ideaalne on käeulatuses, aga ta ei haara sellest kinni. Elu keelab tal end nautimast. Veevalaja on enda sees ülimalt filosoofiline ja otsib kõigele seletust. Sel nädalal on teil eriti romantilised mõtted peas, aga mida teie teete? Rapsite tööd, et need mõtted peast peletada.  

KALAD kirjutavad mulle juba nädala algul: mis minu armastusest saab? Kalad on praegu müstikahuvilised. Nad on armunud, nad suudavad mõelda vaid armastusele ja seksile. Vallalised Kalad saavad mingis rahvarohkes kohas kokku suhtes vastassooesindajaga, sellele järgneb raju seks. Tõmme esimesest hetkest. Suhtes Kalad naudivad oma suhet, nii palju seksi pole nende elus juba ammu olnud. Nädala keskel peavad kalad millegi uue õppimisega tegelema-kooliteemad. Kas õpite ise midagi või panete end kooli või kursustele kirja-igatahes vajate uusi teadmisi. Märksõna: kool. Nädala lõpus joovad Kalad end lihtsalt purju, liiga palju emotsioone on see nädal toonud, need on vaja maha laadida. 

Täispikka horoskoopi loe Kirsti Timmeri kodulehelt.