Siim ja Heily RikkerFoto: Erakogu
Inimesed
22. august 2019, 13:02

Siim Rikker abiellus kallimaga: ta on Kihnu naise väega maailma ilusaim printsess (102)

Muusik Siim Rikker võttis oma kallima Heily Haasma naiseks. Abiellumisuudis tuleb vaid poolteist kuud pärast seda, kui noored kihlusid. Heily kannab nüüd perekonnanime Rikker. 

Siim ja Heily tegid oma armastuseliidu ametlikuks 16. augustil. "Registreerisime kahekesi, hiljem tähistasime lähimatega Kihnus," sõnab mees Õhtulehele. Nii mõnigi kergitab kulme, et kuidas nii kiirelt küll abieluranda mindi ja millega Heily siis mehe ära võlus? "Oma loomuliku naiselikkusega. Ta on vahetu ja ehe, tundlik, empaatiline ja maailma kõige ilusam minu printsess, kelles voolab saare naise vägi," ütleb Siim õhates. 

Esimesed fotod postitas Siim koos naisega Facebooki aprilli keskel. Mees rääkis toona Kroonikale, et kohtus naisega 10 aastat tagasi Ruhnus, kui Tuulelõõtsutajatel oli seal esinemine ja Heily oli külas oma endisel kolleegil. 

"Mõni aeg edasi olin Heily puitmööblirestaureerimise praktika juhendaja, mille käigus saime rohkem tuttavaks ja oleme head sõbrad tänaseni," rääkis Rikker.

Heily elab Luksemburgis ning töötab seal eesti keele õpetajana. Naisel on varasemast suhtest ka kaks last. "Mõlemad oleme vabad ja naudime teineteise seltskonda nüüd uue nurga alt kui varem. On tõsi, et Heily elab Luksemburgis ja mina Eestis ja esialgu see nii ka jääb. Kuidas edasi, seda näitab aeg," sõnas Rikker. Tänasel päeval on värske abielupaar otsustanud elusid jagada kahe riigi vahel. 

Siim Rikker oli varem kaaslane Evelin Ilvesega. Esmakordselt nähti neid koos liikumas aastal 2015, tänavu aprillis andis Evelin aga sotsiaalmeedias teada, et nende teed Siimuga on lahku läinud.