Robbie WilliamsFoto: SIPA/ Scanpix
Inimesed
10. juuli 2019, 20:16

Robbie Williams tunnistab, et vaimudest vaevatud maja ajas ta hulluks: tegin palju kokaiini ja kaalusin enesetappu (9)

Laulja Robbie Williams tunnistab avameelses intervjuus, et tema elus oli periood, mil ta tegi palju kokaiini ja kaalus isegi enesetappu. Mehe sõnul pani ta nii käituma maja, kus ta elas. 

Eelnimetatud “tumeda energiaga” maja asub Põhja-Londonis ning Williams elas seal koos oma eks-tüdruksõbraga. Robbie sõnul kuulis ta majas alati samme, mille tõttu oli tal pidevalt paduhirm, mis pani ta majast põgenema ja mõtlema, et ta pigem tapab end, kui naaseb sinna majja.

Majast rääkides sõnas Robbie: “Ma sain kohe aru, et siin on tume ja veider energia. Ma tegin tol ajal palju kokaiini. Ma olin majas ja kuulsin samme trepist üles minemas. See läks ajaga hullemaks. Mu eks mõtles, et see on tema vanaisa.”

“Ma läksin autosse ja hüppasin tagaistmele. Pärast kahte kuud ma ei suutnud sellega enam toime tulla. Ma mõtlesin, et kui see vaim minuga jääb, teen ma enesetapu,” rääkis ta. “Ühel päeval ma tõusin üles ja mu voodi äärel oli tume kogu. Ma olin liiga hirmunud, et minna hambaid pesema, kuna oleksin pidanud läbi selle tumeda udu kõndima. Siis ütlesin oma toonasele tüdruksõbrale, et ma lähen kohe minema, kas sa tuled minuga?”

Robbie sõnul sai ta hiljem teada, et kõnealune maja oli ehitatud musta katku ohvrite matmispaiga peale.