Jeffrey Epstein 2016. aastal New Yorgis noore kaaslannaga.Foto: Vida Press
Inimesed
10. juuli 2019, 16:04

Mainekas ajakiri summutas loo Epsteini perverssustest (7)

Pärast seda, kui alaealistelt tüdrukutelt seksi ostmises ja vahendamises kahtlustatav Ameerika ärimees Jeffrey Epstein möödunud nädalavahetusel arreteeriti, ilmus lagedale maineka ajakirja Vanity Fair endine töötaja Vicky Ward, kelle väitel keelas ajakiri tal Epsteini perverssuste kajastamise.

Wardi sõnul oli ta valmis ohvrite paljastustest juba aastaid tagasi kirjutama –2003. aasta märtsis Vanity Fairis ilmunud loo originaalvariandis kajastas Ward enda sõnul kolme Epsteini ohvri kirjeldusi ärimehe juures toimunust, aga trükist tulnud ajakirjast olid need haihtunud.

„Olid ainult minu allikate sõnad Epsteini sõnade vastu. Tol ajal uskus Graydon Epsteini,“ hurjutab Ward endist peatoimetajat.

Graydon Carter on avaldanud ka enda versiooni aastaid tagasi juhtunust: „Kahjuks ei mäleta Vicky Ward asjaolusid õigesti. Kolme allika juttu tal lindis ei olnud ja lugu ei vastanud seetõttu meie toimetuse standarditele. Kui need allikad oleksid lindis olnud ja valmis meiega koos kohtusse minema, kui Epstein oleks selle tee valinud, oleksime loo loomulikult trükki lasknud.“