Ott LeplandFoto: Konstantin Sednev
Inimesed
9. juuli 2019, 16:17

Ott Lepland uuest singlist: alguses ei kõnetanud see bändimehi (2)

Laulja Ott Lepland tutvustas Raadio 2 saates „Suvehommik” uut lugu pealkirjaga „Uued ootused”. Antud singel pärineb saabuval sügisel ilmuvalt albumilt, millelt võib leida umbes viis uut lugu.

Ott Lepland tunnistas, et antud singli loomine läks algselt luhta. Nimelt esitles ta bändimeestele enda loodud demo, kuid proovide käigus selgus peagi, et see ei sobi. „Vaatasin kuidagi, et poisse ei kõneta ja endale tundus ka, et see lugu ei olnud päris bändilugu,” põhjendab ta.

Seejärel meenus Otile kitarrikäik, mida tema bändimees Jörgen Pakkas kontserdieelsetes heliproovides alati mängis. „Oli nagu tuntud riff, mida lihtsalt ei tea,” arvas Ott, et tegu on välismaise meloodiaga. Selle peale vastas Jörgen, et ta mõtles rifi ise välja. Seejärel kulges laulu salvestamine juba ladusalt – lugu sündis vähem kui tunniga ning järgmine päev tehti stuudios veel viimased täiendused.

Ott Leplandi suvegraafik on tänavu tihe. Lisaks mitmetele esinemistele tuleb salvestada plaat, mis peaks tema sõnul valmima hilissügisel. Peale selle esineb ta 19. juulil koos Rein Rannapiga Ostrova festivalil, kus mängitakse ette Rannapi taassalvestatud väiksemad hitid albumilt „Tagasirändur”, mis ilmus eelmisel aastal.

Kuula Ott Leplandi uut singlit siit!

Täispika intervjuu leiad Raadio 2-st!