Camp of Hip-Hop ElustiililaagerVideo: Promomaterjal
Üritused
9. juuli 2019, 09:54

Camp of Hip-Hop Elustiililaager toob Eestisse tantsijad, kes on osalenud Michael Jacksoni, Madonna ja Mariah Carey muusikavideotes

Juba kahe nädala pärast, 22. juulil algab uues kuues Camp of Hip-Hop Elustiililaager – kui varem oli tegemist üksnes tantsuga, siis nüüd on valikus kuus põnevat ala: kasvu hoone, tantsuala, sport ja akrobaatika, fun-ala, dinder-ala ja Hot Box.

Laager toimub viimase kahe aastaga rohkelt populaarsust kogunud Liipa Talus, mis on Tallinnast 15 minuti kaugusel ning kus ootab ees privaatne rand, päike, ilus loodus ja mõnus suveterrass.

Elustiililaagrisse on võimalik registreerida SIIN – kui pole võimalik tulla terveks nädalaks, siis üks päev kümnete põnevate koolitustega maksab vaid 75 eurot. 

Parem versioon sinust sirgub kasvu hoones

Kasvu hoonesse on oodatud kõik, kes tahavad leida inspiratsiooni, motivatsiooni, ammutada teadmisi erinevate eluvaldkondade hinnatud professionaalidelt ning laiendada mitmekülgselt oskuseid, mis aitavad elus läbi lüüa. Koolitajate nimekiri on märkimisväärne: Edu Akadeemia asutaja ja raamatu ‘’12 asja, mida koolis ei õpetatud, aga mida kõik peaksid teadma’’ autor Roland Tokko, kahekordne olümpiavõitja Kristina Šmigun-Vähi ning slackline’il maailma esimese ja ainukese kahekordse tagurpidi salto teinud Jaan Roose. Lisaks räägib oma loo Padjaklubi staar Kristel Aaslaid, ilusaladusi jagab Karolin Kuusik ning peetakse maha üks naeru täis õhtupoolik stand-up koomik Sander Õigusega.

Koolitusvälistel aegadel on kasvu hoone alal võimalik näha maailma populaarsemaid TED videoid, mis haakuvad otseselt erinevate esinejate teemadega. Üllatused ei lõppe ning südamelähedase koolituse leiab alalt igaüks.

Akrobaatika ja sport kerivad tuurid üles

Akrobaatika ja spordi ala on parim valik adrenaliinisõltlastele, kus tuleb olla valmis oma hirmude ületamiseks ning füüsilise võimekuse proovile panekuks. Terve nädala jooksul on kavas erinevad akrobaatilised ning füüsilised treeningud keha ja vaimu arendamiseks, mida viivad läbi oma ala tipptegijad. Reigo Värav õpetab selgeks siiani võimatuna tunduvad trikid ning Eesti tipptreener Eiko Toom annab erinevaid üldfüüsilisi treeninguid. Hommikuti on võimalik osa võtta jooga või taiji-koolitustest. Päevale lisab mitmekesisust Edvin Kibuse võitluskunst ning esimese eestlasena arktilisel ultramaratonil osalenud Joel Juhti hingamistreening.

Fun-alal ei hakka hetkekski igav

Fun-alal on terve nädal varuks seinast seina lõbusaid tegevusi. Ees ootavad hiigeljalgpall ning elusuuruses Angry Birds, meelt lahutab karaokevõistlus ning spordihuvilistele on varuks teatejooks, korvpall, võrkpall või pinksiturniir. Ootusärevust lisavad meelelahutuslik slip'n'slide, kuum air track battle, rap battle, slackline'i võistlus ning kinoõhtud.

Viska nurka Tinder ja vali Dinder

Dinder-ala on koht, kus inimesed saavad suhelda ilma hirmudeta, väljaspool telefone. Dinder alal saab endale ise suhtluskaaslased valida ning loomulikult paremale või vasakule swipe'ida. Ees ootavad tõelised sobivustestid ning iga päev loob ärevust, sest parimaid paare ootavad ees erilised üllatused.

Kuumarekord purustatakse Hot Box pidudega

Iga päev jõuab õhtusse kuumade alkoholivabade pidudega Camp of Hip-Hop Hot Box saalis. Nädala jooksul tõstab energia üles möödunud aasta hiphop/räppalbumi võitja DJ Paul Oja, mõnusat souli ja rütmi ning bluusi mängib karismaatiline Heidy Purga, tänapäeva populaarsemaid hitte toob platsile tuntud pidudesarjast Flex tuntud DJ Mirson ning Euroopa tipp-DJ'dest saabub Saksamaalt kohale DJ Ice-C.

Tantsuala pööratakse pea peale

Tantsualal ootab ees tõeline staaride paradiis. Esimest korda on kohal maailmas populaarse litefeet'i tantsustiili looja Mr. Youtube, kes on esinenud koos Chris Browni ja LaurieAnn Gibsoniga. Oodatuim erikülaline sel aastal on Elena Fraules, kelle YouTube'i kanalil on üle miljoni jälgija - ühtlasi viib ta läbi sensatsioonilise twerk'i tantsuklassi. Lisaks on kohal King Charles, kes on esinenud koos Madonna ja Will.I.Am'iga ning maailmakuulsa Elite Force Crew liige Henry Link, kes on figureerinud Michael Jacksoni ja Mariah Carey muusikavideotes.

Ajakava Foto: Promomaterjal