Foto: pixabay.com
Õhtulehe horoskoobid
13. juuli 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 14. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!'

Jäär
21. märts – 19. aprill

Aeg sobib lõbusate ürituste külastamiseks või nende korraldamiseks. Naudid organiseerimist, suudad teisigi oma õhinaga nakatada ja tegevusse kaasa haarata.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Lähed vastu uutele seiklustele. Hirmu sul pole, teed seda rõõmuvärinaga hinges. Päev sobib igasuguste uuenduste tegemiseks, hea on see ka reisi alustamiseks kaugele maale.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Tuju võib kehv olla. Tööprobleemid tuletavad end meelde ja ei lase puhkepäeva nautida. Võib vaevata tunne, et sa ei saa asjadega piisavalt hästi hakkama.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Isegi kui sul eriti probleeme pole, suudad need endale välja mõelda ning ka pisiasjade pärast pabistada. Vajad suhtlemist rahuliku inimesega, kes pinge maha võtaks.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Piiranguid ja takistusi sa täna ei kannata. Eriti hull on asi, kui partner ilmutab armukadedust – siis oled valmis ukse kinni lööma ja nelja tuule poole kaduma.

Neitsi
23. august – 22. september

Mõtted on pigem koduste asjade juures. Tahaksid pühendada rohkem aega sellele, et kodus midagi põhjalikult ümber korraldada, ka heade sõprade külla kutsumine on hea mõte.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sind valab õnnetunne, mille peamiseks põhjuseks on su oskus ka väikestest õnnestumistest rõõmu tunda. Eriti veel, kui need leiavad aset valdkonnas, milles on valitsenud seisak.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Oled juba mõnda aega mõelnud vana sõbraga ühenduse võtmisele, aga oled seda ikka ja jälle edasi lükanud. Täna tasub küll telefon haarata ning sõbra number valida.

Ambur
22. november – 21. detsember

Märkad eeskätt silmatorkava välimusega inimesi, veidi hallimad kujud ei paku sulle üldse huvi. Kuni avastad, et keegi pealtnäha tavaline inimene räägib hämmastavatest asjadest.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Mineviku mõju võib olla tugev. Ära lase nostalgitsemisel ja ammusest ajast pärineval ebakindlusel enda üle võimust võtta! Keskendu tänase päeva ülesannetele.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Oled rahutu ning võid käituda nii teiste kui ka iseenda jaoks ettearvamatult. Meeleolu on kõikuv ning mingil hetkel võid olla õnnest joobumas, millalgi aga pisarate äärel.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kuigi sul on kõik planeeritud, võtab elu hoopis teistsuguse pöörde. Algul see küll ärritab sind, aga pärast näed, et sellisel asjade käigul on ka häid, isegi väga positiivseid külgi.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Vähk! Uuel aastaringil on energiatase hästi kõrge, samas aga pead hoolega jälgima, et jõudu õigete asjade tegemiseks rakendad. Satud kergesti õhinasse ning kipud vaieldes hoogu minema. Tegele enesearendamisega, võta ette uuendusi kodus ja tee regulaarselt sporti. Kallite inimestega püüa olla taktitundeline ja mõistev.