Foto: pixabay.com
Müstika
12. juuli 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 13. juuli (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sulle tundub, et kallim ei pööra piisavalt tähelepanu, ei käitu nii, nagu sa talt ootad. Ära hakka teist inimest ahistama ja talle nõudmisi esitama, jõuvõtetega ei saa armastust suurendada.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sul ei ole võimalik aega planeerida, sest olud muutuvad ning pead oma tegevust käigu pealt ümber korraldama. Pole mõtet tuleviku pärast pabistada, ela praeguses hetkes.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Iseenda vajadused on esiplaanil, tahad kallimalt palju saada, kuid ei mõtle eriti sellele, mida ise vastu annad. Väldi partnerile tingimuste esitamist.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Pead palju sebima ja ringi sõitma, erinevate inimestega asju ajama. Kipud kergesti kannatust kaotama, päris raske on viisakas olla suheldes kellegagi, kes sulle ei meeldi.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Enne kohustustused, alles siis lõbu! See ei ole sulle küll loomuomane ning võib põhjustada sisemist rahulolematust ja jonnituju, ent kergema vastupanu teed minek toob kaotusi.

Neitsi
23. august – 22. september

Hea aeg loominguliseks eneseväljenduseks. Hea, kui saad oma loovat vaimu ka raha teenimisel rakendada. Lihtsalt enda lõbuks kunstiga tegelemine mõjub väga hästi.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Proovid end jõuga maksma panna. Teiste poolt tulevad uuendused tunduvad vastumeelsed, keeldud nendega kaasa minemast. Sul on oma tõde, kaitsed seda.l

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Naudid elu, tegeled hobidega. Võimalik, et leiad endale uue huviala, astud mingisse klubisse või ühingusse. Nii sõprus- kui armusuhted pakuvad meeldivaid elamusi.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tahad rohkem tähelepanu pöörata kodule ja pereelule. Võid kaaluda, kas sul oleks võimalik praegune elamispind avarama ja parema vastu vahetada.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sul on vastassooga vedamist, alguse võib saada päris uus suhe, ent veelgi tõenäolisem on, et teed viivad taas kokku vana armsamaga. Aegade jooksul pole tunded jahtunud.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Võid avastada, et mõnus on pingeid maandada midagi head, näiteks shokolaadi süües. Kipud sellega liiale minema ja pärast tunned, et sa ei ole endaga rahul.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Jätad inimestele, kes sind esmakordselt kohtavad, väga meeldiva esmamulje. Saavutad palju tänu sellele, et teisele tundub, et oled meeldiv ja usaldusväärne persoon.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Vähk! Igav sul uuel eluaastal küll ei hakka. Tulemas on üllatusi ja ootamatuid pöördeid. Ära hoia vanast meeleheitlikult kinni, ole valmis edasi minema ja uusi jahimaid avastama! Mõtle oma ambitsioonikad plaanid enne korralikult läbi, kui neist lähedastele rääkima lähed. Nad võivad sinu pärast muretseda ning seetõttu sind takistada.