Foto: pixabay.com
Õhtulehe horoskoobid
11. juuli 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 12. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Oled nagu kahe tule vahel – kõrgemad ülemused esitavad jäiku nõudmisi, samas kui alluvad või kolleegid ootavad, et sina asja teistpidi käima paneks.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Avastad, et mingid tükk aega tagasi sõlmitud kokkulepped, millest kinni pidamist teiselt poolelt loomulikult ootasid, ei kehtigi enam.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Meeldivate inimestega saad hästi läbi, kuid sul on keeruline teha head nägu neile, kes sulle millegipärast ei meeldi. Paraku oled sunnitud täna nii mõnegi seesugusega kohtuma.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Solvumine ja endasse tõmbumine ei aita sind edasi, samuti ei tee see ka su vastastel elu ebamugavaks, pigem vastupidi. Aja aga jälle selg sirgu ning jätka sealt, kus enne pooleli jäi.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Oled laetud seksuaalenergiaga. Kui hästi või halvasti end tunned, sõltub sellest, kuivõrd oma partneriga rahul oled ja kui palju temal on aega ja tahtmist sinuga koos olemiseks.

Neitsi
23. august – 22. september

Saad võimaluse tööst hinge tõmmata ja avastad, et su ümber on põnev maailm, milles on palju asju, mida oleks vaja näha ja katsetada. Ei ole vaja homset oodata, võta juba täna seiklus ette.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sul on suurepärased võimalused kaalukate ja ajas vastu pidavate muudatuste tegemiseks. Kõik õnnestub hästi juhul, kui oled plaanides realistlik ja arvestad teistega.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Ei ole mingit mõtet armsale inimesele halvasti öelda pelgalt emotsioonide ajel. Eriti veel juhul, kui need halvad tunded on hoopis kellegi teise tekitatud.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sind valdavad tugevad tunded, aga millegipärast ei saa sa neid välja näidata. Palju energiat kulub sellele, et ükskõikne nägu ette manada ja rahulikuks jääda.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Oled võimeline palju ära tegema, aga ainult juhul, kui tõesti tunnetad, et sind selle eest vääriliselt hinnatakse. Vastasel korral võib kaduda tahe tegutseda.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Küllap naudid täna töötegemist täiel rinnal, sest käib töö ja vile koos! Kolleegide seltsis on nii tore olla, koostöö on viljakas, pealegi saate küllaga ka naerda.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Õige hetk ülemustega läbirääkimiste pidamiseks, neile uute ideede välja käimiseks, aga ka rahaasjade ajamiseks. Ole seejuures viisakas ja taktitundeline.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Vähk! Uuel eluaastal võivad teiste ootused sinu suhtes kõrged olla. Ole toetav, kuid mitte allaheitlik, ära võta teiste koormat enda kanda. Sul tuleb õppida ennast maksma panema, sul tuleb mõnikord „ei“ öelda. Äriasjadega tegele innukalt, otsi uusi jahimaid ja koostööpartnerid. Nii võib sissetulek omajagu suureneda.