Foto: pixabay.com
Õhtulehe horoskoobid
10. juuli 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 11. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Enne, kui midagi ütlema hakkad, mõtle! Kui sa seda ei suuda, siis vähemalt loe mõttes kümneni. Mida iganes ka ei tehtaks, sinu esmane ülesanne on olla rahulik!

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Oled laetud tugeva energiaga. Ürita see õigesse kanalisse suunata ja teha ära vaeva nõudvad tööd, mida oled siiamaani hirmu tundes aina edasi lükkama kippunud.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Ehk saad mingi anonüümse teate. Huvitav on tegeleda sellega, et välja selgitada, kes on sõnumi taga ja miks ta just nüüd sinuga ühendust võtta tahab.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kui tunned, et keegi võib sind ründama hakata, kindlusta oma tagala. Sa tead küll, mis küsimusi sulle esitama hakatakse. Mõtle neile vastused aegsasti valmis.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Tunned rõõmu pigem selliste inimestega suhtlemisest, keda sa veel väga hästi ei tunne. Nendega vestlemine on põnevam ja pakub palju avastamisrõõmu.

Neitsi
23. august – 22. september

Emotsioonid löövad üle pea kokku, aga sul on raske aru saada, mis neid tekitab. Kui enesekindlus sind maha jätab, ära lasku masendusse, vaid otsi abi healt sõbralt.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Käsud ja keelud ei lähe sulle eriti korda. Teed näo, nagu võtaksid neid tõsiselt, kuid tegelikult lased ikkagi sujuvalt kõrvust mööda ja teed seda, mida ise tahad.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Suurepärane hetk õpingute alustamiseks või siis välisreisile sõitmiseks. Kui siiski kodumaale jääda tuleb, tasub oluliste inimestega kokku saada ja läbirääkimisi pidada.

Ambur
22. november – 21. detsember

Võib tekkida nägelemisi ja mossitamist tööjuures. Sa oled vigu teinud, ometi ei taha end süüdi tunnistada ja leiad, et teised peaks seda sulle märksa pehmema tooniga ütlema.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Pead puutuma kokku inimesega, kelle nägemine sulle haiget teeb. Proovi olla tänases päevas ja lepi asjaoluga, et aega ei saa tagasi keerata ja ammu tehtud vigu täielikult parandada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Aset leiab sündmus, milleks oled jupp aega ette valmistanud. Kuigi sada protsenti plaanipäraselt see ei kulge, läheb kokkuvõttes isegi paremini, kui sa algul lootsid.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Tahad kanda rõõmsavärvilisi riideid ja naudid, kui sulle tänaval järele vaadatakse. Teiste, eriti just vastassooliste tähelepanu annab sulle enesekindlust juurde.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Vähk! Uuel aastal annab energiat ja elulusti hobidega tegelemine. Oled loominguline ja julge, otsid uusi väljakutseid. Kodustega suheldes ole kannatlik, väldi uste paugutamist ka juhul, kui sisimas tunned, et kannatus on katkemas. Parim viis pingete maha laadimiseks on sportimine või füüsilise töö tegemine.