Foto: pixabay.com
Õhtulehe horoskoobid
9. juuli 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 10. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Kohtad ehk ammust tuttavat, kelle elust sa juba pikemat aega mitte midagi ei tea. Kohtumine täidab sind meeldivate emotsioonidega, teil on küllaga kulda väärt ühiseid mälestusi.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Selge on see, et sõprusest võib ajapikku kujuneda armastus. Kuid kas ka vastupidi on võimalik? Tahaksid seda väga, sest ei suuda armastatud inimesest täielikult kaugeneda.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Päev on täis väikesi ootamatusi, aga võid sattuda ka mingisse suuremasse seiklusesse, mis tekitab sinus tunde, nagu oleksid tegelane mingis komöödiafilmis.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sind kutsutakse lõbusale üritusele, kuid paraku pole sul võimalik minna – oled ise oma plaanid niimoodi seadnud, et nende muutmine pole enam võimalik.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sinu tegevust takistavad asjaolud on tingitud mineviku sündmustest. Kui sul on mingi töö kunagi pooleli või suhted klaarimata jäänud, põhjustab see praegu lahkhelisid.

Neitsi
23. august – 22. september

Kipud rohkem unistama kui reaalses maailmas elama. Kui su kallim on sinuga natuurilt sarnane, sujuvad teie suhted meeldivalt, harmooniliselt, isegi üliromantiliselt.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Tundub, et mitte miski ei muutu – vähemalt positiivses suunas mitte – kui sa üritad asja vaikselt, tasa ja targu ajada. Seetõttu üritad kasutada jõulisi võtteid.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Teed seda, mida tahad ega vaeva oma pead mõttega, et kas see teiste huvidega ka kooskõlas on. Proovi asja selle kandi pealt ka vaadata, muidu võib juhtuda, et teed kellelegi liiga.

Ambur
22. november – 21. detsember

Oled harjunud, et sul on alati keegi, kellele toetuda ja kellelt nõu küsida, täna aga pole teda sinu kõrval või ta lihtsalt ei oska aidata.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Pead valima, keda oma plaanidesse pühendad. Vaistlikult sa seda tunnetada ei suuda, pead olukorrale mõistuspäraselt lähenema. Kõik toredad inimesed ei pruugi usaldusväärsed olla.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Oskus ära öelda on täna väga oluline. Sa ei pea tegema kõike, mida teised sulle ette panevad, eriti veel juhul, kui sul selleks üldse aega ega tahtmist pole.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sa ei tee oma otsuseid mitte analüüsi alusel, vaid mõtlematult, aga tugevale vaistule tuginedes. Sa ei eksi sugugi rohkem, kui su mõistuspärasust austavad kaaslased.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Vähk! Uuele eluaastaringile lähed vastu reipalt, energiat on küllaga. Tahtejõudu on palju, väikesed takistused su hoogu ei peata. Kui kukudki, ajad end peagi püsti ja üritad taas. Äriasjus oled tasakaalukas, oskad raha mõistuspäraselt kasutada. Abi võib olla vanemasse põlvkonda kuuluva sugulase nõuannetest või ka materiaalsest toest.