Foto: pixabay.com
Õhtulehe horoskoobid
8. juuli 2019, 23:07

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 9. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tööl nõutakse sult palju ja koju jõudes tahaksid esmajoones puhata, aga paraku avastad, et ka seal ainult oodatakse sinult midagi. Tahetakse saada rohkem, kui vastu antakse.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Saad mingi huvitava tööülesande, mille kallale kohe õhinaga asud. Sellist väljakutset oled juba ammu oodanud ja oled õnnelik, sest praegu sa ei osanud võimalust ette näha.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Tööl on palju sebimist ja probleemide lahendamist, aga see meeldib sulle, sest saad kõigega suurepäraselt hakkama ja teenid pidevalt ka teiste heakskiitu ja naeratusi.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Näed oma armastatut läbi roosade prillide. Tundub, et kõik see, mida tema teha otsustab, ongi õige. Tunned ennast ta kõrval noore ja rumalana, isegi kui vanem oled.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Asjad ei taha eriti edeneda, koostööd on raske teha. Ehk pead kellegi teise järgi ootama ja see tekitab sinus viha, mida pead alla suruma.

Neitsi
23. august – 22. september

Jääd asjade klaarimisel hätta, kui püüad neid ajada ümber nurga, susserdada ja keerutada. Vali julge otsetee, ole aus, avatud. Kui vaja, ka veidike ründav.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Oluline on, et sa oleksid avatud ja ei kardaks muudatusi ette võtta, õigeid muudatusi tehes võid jõuda täiesti uuele tasandile. Kaalu kõikvõimalikke ettepanekuid tõsiselt.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sul on küll vahe mõistus, aga tunnetest ta siiski jagu ei saa. Tunded on lihtsalt tugevamad. Ära üritagi oma tundeid eitada, õpi nendega elama.

Ambur
22. november – 21. detsember

Hoia end pidevas tegevuses, et mitte hakata mõtteis oma suhteid analüüsima. See ei annaks midagi juurde, ajaksid end vaid mõttetult närvi.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Päikese ja Saturni vastasseis teeb tööpäeva raskeks. Sinult võidakse nõuda vastutamist jamade eest, mis ei ole toimunud sinu süül. Või siis antakse ülesandeid, mis käivad üle jõu ja mõistuse.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Energia kulub peamiselt töö tegemisele. Oled viimasel ajal nii mõnegi asja edasi lükanud, aga nüüd ei ole enam võimalik venitada, pead olema oma ülesannete kõrgusel ja töö ära tegema.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Küllap õpid kolleege nüüd paremini tundma, nähes, millised on kellegi tugevad, millised aga nõrgad küljed. Saad otsustada, keda oma meeskonda kaasata ning keda mitte.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Vähk! Uuel eluaastal suudad jõuliselt edasi liikuda, vajadusel end maksma panna. Võib-olla pead uuesti ette võtma projekte, mis varem on pooleli jäänud või ebaõnnestunud. Uus katse on tõenäoliselt edukam, suudad kiiresti vanad vead parandada. Kui otsid armastust, on lootust kohata tõelist hingesugulast.