Dana White arutles konverentsil ka Justin Bieberi ja Tom Cruise'i teemal. Foto: AP/Scanpix
Võitlussport
8. juuli 2019, 16:30

Võitlusmaailma boss: mulle väideti, et Bieberi ja Cruise'i MMA-matš võib päriselt toimuda

Spordi- ja meelelahutusmaailmas tekitas mõne aja eest elevust potentsiaalne vabavõitluse matš, kus vastamisi pidanuks minema muusik Justin Bieber ja näitleja Tom Cruise. Nimelt esitas Bieber sotsiaalmeedias Cruise’ile väljakutse. Lõpuks tunnistas laulja, et tegi nalja.

Veidi hiljem selgus, et tegelikult peeti matši osas ka mingil tasemel läbirääkimisi. Ilmselt nähti silme ees dollarimärke ja kuulati maad. Seda kinnitas ka suurima vabavõitlussarja ehk UFC pururikkas boss Dana White.

„Kui mul õnnestuks see võitlus korraldada, oleksin täiesti sillas. See oleks kõigi aegade ostetuim otseülekanne (pay-per-view – toim),“ teatas White juuni lõpus New Yorgis toimunud konverentsil Hashtag Sports.

White kinnitas, et tegelikult peetigi Bieberi ja Cruise’i puuri meelitamiseks läbirääkimisi. „Nii jaburalt, kui see ka ei kõla, on see tõsi. Ma ei taha nimesid nimetada. Olin ühel hommikul kodus ja kaks väga suurt nime helistasid. Nad väitsid, et see võitlus võibki päriselt toimuda. Vastasin, et neil pole lootustki. Aga kui asi peakski toimuma, siis helistagu mulle uuesti.“

White’ilt küsiti, mis võiks potentsiaalselt sellise matši eel, ajal ja järel toimuda. „See oleks lihtsalt massiivne. Kes seda võitlust ei vaataks? Muidugi vaataks kõik!“