Foto: pixabay.com
Õhtulehe horoskoobid
7. juuli 2019, 23:40

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 8. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Alateadlikult oled tänast päeva oodanud, sest tead, et täna on võimalik, et üks kena inimene taas sinuga ühendust võtab või sind isegi külastab. Selle hetke ootuses üritad tööd teha.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Mida julgem oled, seda rohkem kasu toob tänane päev. Kui oled mingit otsustavat sammu juba ammu teha tahtnud, aga oled aina kõhelnud, siis võta nüüd süda rindu!

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Lükkad hoogsalt käima mingi tegevuse, organiseerid ja jagad alluvaile või kaastöötajaile tegevusjuhiseid. Kui tekib probleeme, ei viitsi sa nende lahendamisega vaeva näha.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Ole ettevaatlik, sest üks kena naeratusega libekeel üritab sind enda huvides tegutsema panna. Ära lase end tema meeldivast käitumisest ja ilusatest sõnadest ära petta.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Oled üsnagi põikpäine. Selle asemel, et kuulata, mida teised räägivad, mõtled peamiselt sellele, kuidas nende jutt ümber lükata ja hoopis oma seisukohti kaitsta.

Neitsi
23. august – 22. september

Et mõtted on peamiselt isiklike teemadega hõivatud, oled tööl üsnagi tähelepanematu ja võid vigu teha. See võib ärritada kaaslasi, kes su töös vigu parandama peavad.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Naudid organiseerimist, suudad teisigi oma õhinaga nakatada ja tegevusse kaasa haarata. Kui tahad tähelepanu keskpunktis särada, siis seda sa ka saad.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kui loogiliselt mõelda, on sul olemas kõik, mida õnnelikuks eluks vajad. Peaksid rahul olema. Aga sa ei ole. Kas sa ise üldse aru saad, mis see on, mida nii kangesti saada tahaksid?

Ambur
22. november – 21. detsember

Sulle võidakse pakkuda põnevana tunduvat lisatööd. Isegi kui see su praegust elukorraldust palju ei muudaks, on vaja kaaluda, kas sul selle jaoks aega ja energiat jääb.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sa ei suuda kohustustega tegeleda, sest mõtted rändavad põnevamaid radu pidi. Võiksid osa päevast pühendada sellele, et puhkamisvõimalusi uurida ja plaane paika seada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Analüüsid põhjalikult oma vestlusi armastatud inimestega, loed üle oma meilivahetust ja Messengeri vestlusi ja põed iga vale sõna pärast.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sulle on oluline, et pereliikmed sinu tegevust ja mõtteid aktsepteeriksid, sind toetaksid. Kui keegi lähedastest su plaane hukka mõistab, on raske midagi ära teha.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Vähk! Algaval isiklikul aastal ole valmis palju õppima. Vaevalt sa siiski päris uue eriala valid, pigem tunned vajadus täiendada end valdkonnas, kus praegugi tegev oled. Kasulik on silmaringi laiendamine välismaal, ka tagasipöördumine kohtadesse, kus oled õnnelik olnud.