Inimesed

„Ta pole sinu vääriline“, „Selline hilpharakas!“, „Kui nilbeid nalju ta teeb!“ ehk mida teha, kui lähedased su kallimat maha teevad? (15)

LISA KOMMENTAAR

nonoh12. juuli 2019, 08:19
Nooruses oled nii armumis-küps, et võid ka laua jalasse armuda, igasse lollpeasse... Aga ole siis armunud, ära pea seda armastuseks, millest teha kähku perekond, lapsed. Armunult on iga nali, iga pilk, iga rumalus tähendusrikas. Sest kui ongi partneril mingid vead, arupuudused, käitumishäired , on need kiiresti parandatavad usud nii kindlalt armastusse, et sinu käeviibe, kulmukortsutus , sõna - ja poiss(tüdruk) on kohe ümber kasvanud ja abieluks, kooseluks, laste saamiseks ideaalne. Eks proovi. Seda proovivad kõik. Ja siis on riik süüdi, et mehest pole meest, naisest pole naist...
Mufik10. juuli 2019, 12:58
Elukogemus: Endale uus kallim sebida, kuna erinevalt armunust ei näe lähedased su sängisõpra läbi märatseva hormoontalitushäire filtri.
Kui9. juuli 2019, 17:46
Kui kahte inimest ühendab päris armastus, on nad mõlemad üksteist väärt - 100%! On äärmiselt ebaviisakas ja rumal teiste armastust halvustada. Kõikide tahtmist mööda nagunii elada ei saa. Kui ei sobita, minnakse lahku. Kes seda teiste ütlemise peale teevad, ei armastagi tegelikult üksteist.
Armastus on pime9. juuli 2019, 10:34
Üks vanaema ütles kunagi oma armunud tütretütrest rääkides,eks me kõik peame oma eksimuste tagajärjed üle elama.
õige11. juuli 2019, 20:43
armastus on pime ja siis teised inimesed aitavad pimedal, ehk armastajal uuesti nägijaks saada.
puhh9. juuli 2019, 06:41
Meil on palju häid tuttavaid, keda nimetame sõpradeks. Päris sõpra võid leida elus üks-kaks . Ja see on väärtus.Me ei reeda oma sõpra, sõprus on püha. Aga me oleme emotsionaalsed, armume täna , armume homme... Ja kui me siis selle armumisega koos elus edasi läheme, nimetame seda armastuseks. See peaks olema ilus ja kestma alatiseks, selle armastusega me loome pere, saame lapsed. Ja siis viskame oma armastuse nurka , petame, solvame, läheme käsitsi kallale, leiame armukese, ei hooli lastest, saame alkohoolikuteks... Mis see armastus siis on, kui ta võib nii lõppeda?
M.8. juuli 2019, 12:03
Minule meeldib väga üksinda olla ja alati on meeldinud! Ka paaridel on tõusu ja mõõnaperioode! Selleks,et kellegagi koos elada,peab teisega hästi läbi saama. Kuid üksi võid teha mida tahad,ei pea kellegi õpetusi kuulama!
maru-maru7. juuli 2019, 21:17
Parem ole üksi, kui hakkad oma olemasoluga kellegi teise elu ära rikkuma.
****7. juuli 2019, 20:25
Elukestev üksindus on ikka hirmus küll.
Teiste elu pole meie elada6. juuli 2019, 19:07
See on võimatu, et keegi lähedastest või sõpradest sulle ütleb, et "ta pole sinu vääriline". Sest kuidas sinu sõber või lähedane teab, mida sina tunned? On su sageli nii, et keegi näeb kelleski midagi, mida meie ei näe. Ja vastupidi. Minu sõbral pruut - teeb suitsu, võtab napsu, mulle tundub kergemeelne. Aga mis siis? Mu sõbrale ta just meeldib! Minu tüdruk on jälle vastupidi - empaatiline, vaikne, ei suitseta, ei joo alkoholi..Sõber ütleb, et see on ju mingi nohik sul! Aga mulle meeldib, ma olen temasse kõrvuni armunud! Ja mulle meeldivadki nohikud, kes on truud, ausad, lihtsad ja hoolivad.
Orochimaru to Tölpa6. juuli 2019, 11:07
Pereloomise latt kõrgel? Hmm... aga keegi ei hakka ju incelite ja klubiossidega paarituma?
Orochimaru6. juuli 2019, 11:05
Aga äkki on neil õigus? Ja mis see elukestev üksindus siis nii hirmsat oleks?
Tölpa6. juuli 2019, 10:30
Tegelikult ei lähe mulle teiste arvamus üldse korda. Pole kellegi teise asi, kuidas keegi riides käib. Kui inimesel on sedasi mugav ja meeldib siis las käib. Eesti vist ainus koht kus riietele tohutult tähelepanu pööratakse. Käige maailmas ringi ja vaadake kuidas mujal riietutakse. Inimesed on vabad ja käivad nagu neile meeldib, mitte nagu teistele meeldib. Inimeses on ikka riietest ja naljadest palju olulisemaid asju mille pärast koos ollakse.
Tölpa6. juuli 2019, 10:24
Vaadates eestis üksikemade arvu, siis tundub olevat pükste jalast võtmise latt tõesti madalal, aga pereloomise latt lootusetult kõrgel, sellest ei saa keegi üle.
gerda6. juuli 2019, 08:47
kui sinust hoolivad lähedased inimesed teevad märkuse su sõbra kohta, siis mõtle ehk näevad nad rohkem kui sina. Oled ehk liiga madalale lasknud valimisel lati. Sinu valik, sinu elu ja lähedaste muretsemine, millest sa ei hooli.