Tuuli Roosma ja Arbo TammiksaarFoto: Erki Pärnaku
Üritused
4. juuli 2019, 16:14

TV3 VIDEO JA FOTOD | Tuuli Roosma vihub abikaasaga tantsupeol tantsu (13)

Tuntud teleajakirjanik Tuuli Roosma ei puhka ka vabal ajal: rahvatantsuhuviline naine osaleb koos abikaasa Arbo Tammiksaarega tänavusel tantsupeol. 

Veebruarikuus ajakirjale Anne & Stiil antud intervjuus rääkis telenägu, kuidas abikaasaga leiti tantsimisega tegelev sõpruskond. Leiti rahvatantsutreener ning moodustati rühm Matsakad.

Siht võeti tantsupeole, kus Tuuli ei olnud varem käinud. "Lihtsalt jube tore on sõpradega olla ja naerda ennast kõveraks. Ja hästi vahva on käia oma mehega tantsimas, kõige toredam üldse!" 

TV3 "Seitsmesed" tabasid Tuuli ja Arbo pärast tantsupeo peaproovi ning paar jagas vahetuid emotsioone. Kui Tuuli jaoks on tegemist esimese tantsupeoga, siis Arbo on jalga keerutanud 1994. aastal toimunud tantsupeol. 

Tuuli rääkis TV3le antud intervjuus, et tantsupeol osalemine ei ole sugugi lust ja lillepidu. "Võtsime treeneri ja treenisime ennast tantsupeo vormi. See ei ole üldse lihtne," tunnistab ta. "Meie tulime enda arvates nalja tegema, aga tegelikult see ei ole üldse lihtne. Eriti, kui me saime aru, et tulevad ettetantsimised. Siis tuli hasart sisse."

Täispikka videot vaata siin: