Julia RobertsFoto: AP/Scanpix
Inimesed
4. juuli 2019, 16:15

Julia Roberts avaldas lapsekasvatuse salanipid

Filmitäht Julia Robertsil on abikaasa Danny Moderiga kolm teismelist last, aga 51-aastane hääbumatu iluga staar suudab emarolli kõrvalt ka karjääriga jätkata. Millised on tema lapsekasvatamise salanipid, uuris ajakiri Marie Claire.

Suurim saladus olevat vähem muretseda - kõige olulisem nipp olevat Julia sõnul usaldus. “Mu lapsed ei väsi mind lummamast,” pihtis tütre ja kahe poja ema. “Kui nad on viiesed, on sul tunne, et see on parim aeg. Kui nad on seitsmesed, on tunne sama. Kui nad on 12 - ikka sama.”

Head nõu olevat ta saanud oma õelt: “Ära muretse enne, kui midagi on päriselt juhtunud. Mis mõtet on põhjuseta närvi minna? Üritan olemas olla ja neid usaldada.”

Julia rääkis intervjuus ka tööst ning tõdes, et on rollivalikuid tehes nõudlikumaks muutunud. Ta avaldas rahulolematust, et sotsiaalmeedia ajastul on liiga lihtne kuulsaks saada: “Varem käis karjääritegemine loogilist rada. Kui tegid filmi ja see osutus edukaks, said uue võimaluse. Kui ka teine film oli edukas, said suuremat palka ja veel rohkem tööd. Praegu aga saab keegi lihtsalt kuskilt välja karates üleöö tuntuks.”