EFTA 2019 gala - Annely Adermann; Sirje Eesmaa
Inimesed
4. juuli 2019, 14:32

KOHTUMINE FÄNNIGA | Võitmatu duo: Sirje Eesmaad ja Annely Adermanni juba kurjad fännid rünnata ei julge (3)

Õhtulehe veergudel on käivitunud suverubriik, kus kuulsused räägivad meile oma loo kõige toredamast või siis mitte nii väga toredast või hoopis ekstreemsemast kohtumisest fänniga.

Noblessneris toimunud iluhommikul rääkisime sel teemal TV3 „Seitsmeste“ uudisteankru Sirje Eesmaaga.

Sirje: Viisin oma lapselapsed ükskord kooli ja garderoobis kogunes minu ümber suur hulk alglasside õpilasi, kes minult autogrammi soovisid - küll vihikusse, kätele, koolikotile... Nii väikesed lapsed ja teavad, kes "Seitsmestes" uudiseid loeb?! Ma mõtlesin, et tänapäeva noored ei vaata enam üldse televiisorit. Aga see on täiesti tavaline, et tundmatud inimesed mind tänaval teretavad.

„Seitsmeste“ produtsent Annely Adermann: Mina pean siinkohal vahele segama ja rääkima ühe toreda loo seoses Sirjega. Teatavasti teen TV3s rubriiki "Väikesed asjatundjad" ja ükskord võtsin kaasa TV3s töötavate telenägude pildid ja näitasin neid lastele. 

Kõik tundsid ära loomulikult Erki Sarapuu, kes teeb saadet "Võimalik vaid Venemaal", aga siis näitasin neile Sirje pilti, mille peale üks pisikene tegelane hüüdis: "Mina tean! Mina tean" See naine on ju sealt "Kirgede tormist!"" 

Aga tegelikult on nii, et me liigume paljudes avalikes kohtades Sirjega koos ja kui me koos oleme, ega siis meid kurjad fännid ei julgegi rünnata. Moodustame koos võitmatu duo. 

Vaata videot!

SIRJE EESMAA RAAMATU ESITLUS MUSTPEADE MAJAS Foto: TEET MALSROOS