Suverubriik - Sirje Eesmaa ja Annely Adermann
Inimesed
3. juuli 2019, 21:05

KOHTUMINE FÄNNIGA | Taksojuht Annely Adermannile: „Küll teil on ikka ilus hääl!“ (7)

Õhtulehe veergudel on käivitunud suverubriik, kus kuulsused räägivad meile oma loo kõige toredamast või siis mitte nii väga toredast või hoopis ekstreemsemast kohtumisest fänniga.

Noblessneris toimunud iluhommikul rääkisime sel teema TV3 „Seitsmeste“ produtsendi Annely Adermanniga.

Annely: Mul on viimasel ajal olnud fännidega väga palju kokkupuuteid, mis on lausa üllatav. Olen ju tele-eetrist tagasi tõmbunud ja enda arvates ei tunta mind ka tänaval enam ära. Aga, oh seda üllatust! Sõitsin eelmisel nädalal taksoga ja mul oli kübar peas. Taksojuht vaatas üle õla ja ütles: "Oo, siin poleks vaja olnud ju üteldagi, kuhu sõidame, selge see et TV3. Ega ma selle kübara alt poleks teid ära tundnudki, aga ma tundsin hääle järgi ära. Küll teil on ikka ilus hääl!" Ja lõpetuseks ütles juht: "Teie olete ikka tore klient, aga eks siin on ikka igasuguseid staare kah nähtud."

Õnneks minul ebameeldivaid kohtumisi fännidega pole kunagi olnud. Aga tõsi on ka see, et kui nn fännid on anonüümsed, siis on nad ka kordades julgemad. Aga kui sa inimestega ikkagi näost näkku suhtled, siis nad on toredad. Me oleme ju väike Eesti rahvas, hoidkem ikka kokku!  

Suverubriik - Annely Adermann Foto: Rauno Vahtre