Üritused

GALERII | PEOKS VALMIS! Värsked meeleolud XX tantsupeo „Minu arm“ instrumentaalkoosseisu, koori, solistide ja Estonian Voices proovist (4)

LISA KOMMENTAAR

7. juuli 2019, 22:56
Johannese esimene kiri 5:19 Me teame, et meie oleme Jumalast ja et terve maailm on kurja käes. 20 Aga me teame, et Jumala Poeg on tulnud ja andnud meile mõistmise, et me tunneksime ära Tõelise. Ja meie oleme Tõelises, tema Pojas Jeesuses Kristuses. Seesama on tõeline Jumal ja igavene elu. 21 Lapsed, hoiduge ebajumalate eest!
2. juuli 2019, 11:49
Peaasi, et natokad korraldamisel abiks siis vähemalt värin väiksem pärisinimeste ees.
2. juuli 2019, 00:12
Teised lood võivad ju kenasti kõlada aga Tuljak eeldab võimsat koori ja orkestrit. Eelmise peo Tuljak kõlas kui süldipeo tümakas. Sellek peoks tehtud seade, kust vaskpillid välja jäetud, mõjus esimesel kuulamisel kui seade seade pärast. Ehk kõlab Kalevi staadionil siiski enam-vähem normaalselt. Tuljak eeldab jõudu ja võimsust, see on ürgse armastuse lugu.
Tõnu1. juuli 2019, 18:29
On ääretult tore, et tantsupeo elava saate katsetus õnnestus mõned peod tagasi sedavõrd kenasti, et sellest on saanudki "lindikava" asemel uus normaalsus. Järgmine tase oleks muidugi see, et solistid tantsivad kaasa ja laulavad tantsides, nagu korralikul show'l olema peaks.