Harry ja MeghanFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
1. juuli 2019, 16:00

Harry ja Meghan vahetavad lapsehoidjaid nagu sokke (5)

Prints Harry ja tema ameeriklannast väljavalitu Meghani tujud ja priiskamine ei lakka britte hämmastamast.

Kui varem olevat näitlejast Meghani nõudmiste tõttu ametist lahkunud mitu palee kontoritöötajat (nende hulgas ihukaitsja ja erasekretär), vahetuvat nüüd nende pisipoja Archie lapsehoidjad.

Kuue nädala jooksul olevat beebi järele vaadanud kolm erinevat inimest. Praegu ei olevat veel teada, kas kaks eelmist hoidjat lahkusid omal soovil või nad vallandati.

Paarile lähedaste allikate väitel olevat tegu hoopis lapsehoidmise põhimõtetega – igaks arenguetapiks olevatki titale ette nähtud erineva spetsialiteediga hoidja.

Hiljuti lõi Briti meedia lokku ka maksumaksja taskust tõmmatud miljonite naelade ümber, mida Harry ja Meghan on oma uue elamise renoveerimiseks laiaks löönud. Kulutusi tehti muu hulgas palee helikindlaks muutmisele ning üüratult kallile pronksist vannile.

Selle priiskamise valguses teevad avalikkusele meelehärmi ka kuuldused, et kuninglik paar ei kavatse Archiet ikka veel maailmale näidata, vaid plaanivad ristsed privaatselt pidada, poetades hiljem Instagrami ehk mõne kunstiliselt stiliseeritud foto.