SPONTAANNE ABIELUETTEPANEK: Ralph oli pärast ristimist niivõrd inspireeritud, et otsustas kohe võimalust kasutada ja Mareena endale naiseks paluda.Foto: Erakogu
Inimesed
1. juuli 2019, 13:44

Ameerika rokkar kihlus eestlannaga: otsustasime, et meil pole selles elus enam rohkem aega raisata (10)

„Võib-olla kutsume mõnele Musta Hundi kontserdile kõik sõbrad ja teeme suure tähistamise. Mulle meeldiks, kui terve Eesti sinna kohale tuleks,” naerab Musta Hundi kitarrist Ralph Ciavolino, kes kihlus oma kallima Mareenaga.

Ameerikast pärit Ralph ja eestlanna Mareena tutvusid tänavu aprillis tänu mehe bändikaaslasele ja heale sõbrale Brad Jurjensile, kes naist juba varasemalt tundis. „Ta rääkis mulle Mareenast juba enne kui ma Eestisse tulen, öeldes, et me saaksime kindlasti omavahel hästi läbi. Ta on olnud ka Musta Hundi fänn alates ajast, kui bänd tegutsema hakkas,” räägib mees.

Kuigi nad tunnevad teineteist vaid mõned kuud, on mees kindel, et on leidnud oma elu armastuse. Kitarristile kohaselt oskab ta seda tunnet võrrelda muusikaga. „Kui sa kuuled autoga sõites raadios esimest korda mõnda uut lugu, on kaks võimalust – sulle ei meeldi see üldse ja sa vahetad raadiojaama või sa armastad seda lugu nii väga, et võiksid seda kuulata üha uuesti ja uuesti. Just nii teadsin, et Mareena on see õige – hetkest, mil suhtlema hakkasime, olgugi, et alguses vaid kirjutades, oli suhtlus nii loomulik, lihtne ja imeline, et ma ei suutnud ära oodata, millal teda päriselt kohtan!” õhkab Ciavolino.

„Esimesel õhtul, kui kohtusime, jõudsime järeldusele, et oleme mõlemad oma elus väga palju läbi elanud ja kannatanud, kuid samas oli meie mõlema sees nii palju armastust, mida jagada. Seega otsustasime, et meil pole selles elus enam rohkem aega raisata. Tahame veeta ülejäänud elu, keskendudes oma perele, tugevdades oma sõprust, usaldust ja suhet,” avaldab Ralph, kes lasi end nädalavahetusel ka Vene Õigeusu Kirikus ristida.

Mees tunnistab, et abieluettepanekut ta ette ei planeerinud, vaid see tuli spontaanselt. „Olin pärast ristimist niivõrd inspireeritud, et kui me kirikust välja astusime, mõistsin, et tulin riiki, mis on märkimisväärselt ateistlik ja agnostitsistlik maa, kus vähem kui 14% inimestest usuvad jumalasse või on mingil moel religiooniga seotud. Kuid ikkagi kohtasin naist, kes armastab jumalat sama palju kui mina. Teadsin, et see on õnnistus ja kink, mida ma ei tohi ega saa ignoreerida ning nii otsustasingi Mareena sealsamas naiseks paluda. Loomulikult ütles ta jah.”

Kindlat kuupäeva pole nad veel paika pannud, kuid loodavad igavese liidu sõlmida võimalikult ruttu. „Saan oma ajutise viisa kätte 4. juulil ning siis peame veel vajalikud dokumendid korda ajama ja ametlikult abielluma – meil on neid dokumente vaja, et saaksime ka Vene Õigeusu Kirikus abielluda.”

Kindlasti kavatsevad nad millalgi ka sõpradele peo korraldada. Ralph loodab seda teha mõnel Musta Hundi kontserdil.