Foto: pixabay.com
Õhtulehe horoskoobid
4. juuli 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 5. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sulle tundub, et saaksid kõigega hakkama, kui vaid aega rohkem oleks. Liig kiire tempo mõjub ärritavalt. Suuremate tehingute tegemise võiksid võimaluse korral edasi lükata.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Leiad võimaluse jõulisi muudatusi ette võtta. Lihtne on ka kaaslastele mõju avaldada ning neid oma plaanidesse kaasa tõmmata. Kui püüad, surud oma tahtmise läbi.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kui sind üritatakse lõbusasse ettevõtmisse kaasata, ära hakka end tööga välja vabandama. Säti asjad nii, et saad üritusest osa võtta, see võib kujuneda meeleolukamaks, kui ette kujutad.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Lähtud põhimõttest, et enne lõbu ja alles siis töö (ja sedagi ainult juhul, kui muud võimalust pole). Tead väga hästi, mida ette võtta, et saaks elu täiuslikult nautida.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Ära ürita iga hinna eest vastuvoolu ujuda, pööra pigem tähelepanu seljatagusele. Kodu peab olema su kindlus, lähedased inimesed su tõsiseimad liitlased.

Neitsi
23. august – 22. september

Palju on kokkupuuteid erinevate inimestega, kuid suhtlus on küllaltki pinnapealne. Nii mõnedki nüüd tekkivad ideed jäävad ellu viimata. Ole kõiges mõõdukas.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Tekkida võib lisateenimisvõimalusi, mille ärakasutamine sul tänu ärksale mõistusele õnnestub. Äriasjade edendamisel ära põlga ära targemate nõu ja abi.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Aeg toob tähelepanu keskmesse sinu enda soovid ja vajadused. Vähemalt tundub, et tead, mida tahad ning kujutad ette, kuidas seda saavutada.

Ambur
22. november – 21. detsember

Ole enda vastu aus ja andestav, ära mõista oma tundeid hukka. Ole rahaasjade ajamisel väga hoolikas, parem on, kui sa nüüd laenu ei võta ega anna.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Et õnnelik olla, pead esmalt jälgima, kuidas teistega käitud. Kui oled heatahtlik, osavõtlik ja hooliv, vastatakse sullegi samaga. Pööra tähelepanu suhete hoidmisele ja arendamisele.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Tahad sa seda või mitte, ikkagi pead endale aru andma, et tööalastes küsimustes ei ole sa ainuotsustaja. Ka tuleb tunnistada, et mõnes asjas on keegi teine sinust targem.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

On rohkem võimalusi tegeleda just sellega, mis sulle rõõmu teeb. Oled leidlik ja loominguline, võid avastada enda jaoks uue harrastuse.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Vähk! Et uuel eluaastal läheks nii hästi kui võimalik, tasub kahe jalaga maa peal seista, vältida emotsioonide ajel tegutsemist. Õpi uusi asju, aga kasuta ka eelnevaid teadmisi. Äri vallas avaneb suurepäraseid võimalusi, ka armuasjad edenevad. On lootust kohata tõelist hingesugulast. Toimivat suhet annab veelgi tugevdada.