Foto: pixabay.com
Õhtulehe horoskoobid
3. juuli 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 4. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Üksinda olemine -  eriti veel juhul, kui pead töötama – on sinu jaoks piin. Mõtted libisevad aina sellele, et tahaksid kellegagi koos olla ja elust täit rõõmu tunda.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Tunned vajadust otsustavalt tegutseda. Kui sa sõbralikul toonil oma tahtmist ei saa, võid kasutusele võtta jõu ning käituda üsnagi äärmuslikult.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Tööõhkkond on elektrit täis. Kolleegid käituvad nagu konkurendid. Taas võidakse päevavalgele tirida kunagised probleemid ja mõttetult üksteist süüdistada.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Koostöö kaaslastega ei taha edeneda. Sa ei oska enda tegevust korralikult eesmärgistada, samas aga solvud kergesti, kui keegi sind suunata üritab. Meeleolu on  heitlik.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Anna endale aru oma salajastest soovidest ja vajadustest, analüüsi neid. Püüa olla tasakaalukas, mõtlematu käitumine võib pahandusi tuua.

Neitsi
23. august – 22. september

Tööl võib päris raske olla, eriti juhul, kui sul on suur vastutus või töötad juhtival ametikohal. Pead lahendama probleeme, mis esmapilgul lahendamatud näivad.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Vaja on teha karjääri puudutavaid plaane, võtta vastu tõsiseid tulevikku puudutavaid otsuseid. Pead endale aru andma, milleks sa võimeline oled ja mille nimel on mõtet pingutada.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kui sul on võimalik osaleda konverentsil või koolitusel mõnes välisriigis, saad teadmisi, mis avavad uusi perspektiive ja aitavad sul tulevikku kujundada.

Ambur
22. november – 21. detsember

Küllap läheb suurem osa päevast töö- ja rahaasjade ajamisele. Kuna suhted kolleegidega on pingelised, kulub tegevusele rohkem aega ja energiat.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Hoidu kriitiline olemast. Kuigi oled tugev, ei suuda sa praegu midagi üksinda ära teha, vajad tugevat meeskonda. See eeldab, et aktsepteerid ka inimesi, kes sinust erinevad.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Inimesed, kes järgivad pingsalt ühiskonnas valitsevaid norme, tunduvad sulle lihtsalt igavad. Sind köidavad veidrad tüübid, kes julgevad olla erilised.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sind ei huvita praegu, kuivõrd targad on inimesed sinu ümber ja kas sul nendega suhtlemisest ka mingit kasu on, peaasi, et nendega oleks mõnus ja lõbus suhelda.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Vähk! Uuel eluaastaringil on soositud loominguline tegevus. Kui su töö on kunstiga seotud, leiad pidevalt inspiratsiooni ning avaneb võimalusi töö eest väärilist tasu saada. Hoia inimesi, kes on oma usaldust tõestanud. Uute suhete arendamine on vaevanõudev. Kui siiski leiad uue partneri, jääb ta su kõrvale pikaks ajaks.