Foto: pixabay.com
Õhtulehe horoskoobid
2. juuli 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 3. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Hetk on võimaluste rohke. Kahelda pole mõtet, tänane päev tuleb maksimaalselt ära kasutada selleks, et minna edasi sulle ammu teadaolevas ja ainuõiges suunas.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Oskad märgata meeldivaid muutusi ning tunda rõõmu sellest, kui keegi sulle naeratab või lihtsalt viisakuse pärast hea sõna ütleb. Positiivsus teeb maailma elamisväärseks kohaks.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Neid olukordi, millesse täna satud, ei tohiks sa niisama unustada. Isegi juhul, kui need ebameeldivad on, tulevad need su teele selleks, et saaksid õppida midagi vajalikku.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sul on oskusi, mida teistel ei ole, aga mida nad hinnata oskavad. Üllata teisi millegagi, mida seni vaka all hoidnud oled ja saad tähelepanu, mis sulle su tublidust kinnitab.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Oled kannatamatu. Pärast pikaajalist mõistlikult käitumise perioodi saab millestki täiega mõõt täis ning teed mingi järsu, aga läbimõtlematu liigutuse olukorra muutmiseks.

Neitsi
23. august – 22. september

Kui oled pingutanud, et olla kena inimese suhtes, kes sulle tihtipeale närvidele käib, siis nüüd võid plahvatada ja oma arvamuse otse välja öelda.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kui sinu ümber on õhk elektrit täis, oled sina vana rahu ise. Suudad teiste heaks palju ära teha, sest oskad inimestele mõistlikku nõu anda ja tasakaalustad olukorda.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Tegutsed aktiivselt ning suudad oma tahtmise läbi suruda, kui vaja, siis jõuga. Peaksid aga vaatama, et sa oma tegevusega kellelegi teisele liiga ei tee.

Ambur
22. november – 21. detsember

Oled pikalt planeerinud ja tahaksid nüüd oma mõtteid ellu viima hakata, aga avastad, et sind takistatakse. Kas on põhjus teiste mõistmatuses või on sinu soovid põhjendamatud?

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Ärritud kergesti ja näitad oma tundeid valimatult välja. Peaksid energia suunama füüsilise töö tegemisse või sportimisse. Tuleb olla ettevaatlik, et ennast mitte vigastada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sul on asjast kindel ettekujutus, sa kaitsed oma ideid. Selle ajaga, mil teised alles oma esimest lauset moodustavad, suudad sina juba kümme vastuväidet hoogsalt lendu lasta.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Oled tulvil loomingulist energiat ja sul on küllalt aega, et midagi tõeliselt ilusat valmis teha. Saad loomingust rahulolutunde.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Vähk! Algaval eluaastaringil köidab sind enam elu lõbusam pool – tahad, et sind ümbritseksid toredad ja ilusad inimesed. Sind lausa kisub pidudele ja kultuuriüritustele. Vaata, et laiskus ja lustlikkus maad ei võtaks, ära unusta kohustusi! Kontaktid vastassooga on kerged tekkima, ent tõsiste suhete arendamine nõuab aega ja kannatust.