Foto: pixabay.com
Õhtulehe horoskoobid
30. juuni 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 1. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Oluline tööasi tuleb ära teha, nüüd ja kohe. Proovi mitte närviliseks muutuda ja rabelema hakata, vaid hakka otsast peale ja tee, rahulikult ja järjekindlalt.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kõike, mida sa tunned, näevad ka sinu lähedal olijad – sa ei suuda ükskõikset ilmet näole manada, kui miski sind tahes kas heas või halvas mõttes endast välja viib.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Niikaua, kui sinul lubatakse asju otsustada, oled töölusti täis. Pruugib aga keegi hakata sulle ettekirjutusi tegema, võid sa kergesti töötuju kaotada.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sinu sisemaailm on korras, aga väljast poolt tuleb ärritavaid mõjusid. Võimalik, et keegi on su peale kade, kasvõi lihtsalt selle pärast, et oled temast ilusam või õnnelikum.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Vaimne pingutus peab olema füüsilisega tasakaalus. Kui sa tööl päev läbi mõtlema pead, ära mingil juhul jäta trenni minemata sellepärast, et väsinud oled.

Neitsi
23. august – 22. september

Tööl on olukord pinev, võid end nurka surutuna tunda. Kipud pigem negatiivselt mõtlema, ehk mingil määral alahindad oma võimeid. Tööpäeva lõppedes lülita end töömõtetest välja.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Praegu õige hetk selleks, et äsja alanud suhet intiimsele tasandile viia. Kui keegi sulle meeldima on hakanud, võta aega, et teda esmalt korralikult tundma õppida.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Inimesest, keda sa armastad, on aeg-ajalt raske aru saada. Ootad ehk, et end rohkem avaks. Peaksid mõtlema, kas sa ise oled talle oma saladustest rääkinud?

Ambur
22. november – 21. detsember

Tee möödapääsmatud tööülesanded hommikupoolikul ära, seejärel pane arvuti heaga kinni. Küll sa homme  jälle jõuad töömõtteid mõtlema hakata, õhtupoolikul pead puhkama.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tegutsed aktiivselt, kohati ammu läbi mõeldud plaanide kohaselt, kohati täiesti mõtlematult. Kerge päev ei ole, aga samas igav kindlasti ka mitte.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sind sunnitakse tegema mingit suhteliselt igavat tööd. Kui mingi meeleoluga tunduks see sulle isegi rahustav ja meeldiv, siis nüüd teeb see sind üsnagi närviliseks.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sind ümbritsevad erinevad inimesed. On tühikargajaid, on aga ka vägagi väärtuslikke, tarku ja heasoovlikke kaaslasi. Jätkuks sul vaid mõistust ja vaistu, et õigeid valikuid teha.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Vähk! Küllap algab värskendav, võimalusi pakkuv eluaasta, mil saad vaimseid võimeid rakendada. Elu on mitmekihiline ja huvitav, sul on nii palju avastada! On soodne aeg õppimiseks, kõrgkooli astumiseks või piiri taha täienduskursustele siirdumiseks. Reisimine kujuneb igal juhul põnevaks ja arendavaks. Armusuhtes tõotab aasta stabiilsust.