Missiste võistlustel osaleb sel aastal ka tuntud telenägu, TTV reporter Kristiina Võsu.
Inimesed
29. juuni 2019, 11:52

Missis Estonia 2019 favoriit, särtsakas telenägu Kristiina Võsu: ootan väga bikiinvooru - see saab olema minu trump! (21)

Juba pühapäeval, 30. juunil valitakse Viimsi Talveaias Eesti Iluduskuninganna ja Missis Estonia 2019.

Võistlustel osaleb sel aastal ka tuntud telenägu, TTV reporter Kristiina Võsu.

Missiste võistlustel osaleb sel aastal ka tuntud telenägu, TTV reporter Kristiina Võsu (vasakul).

Töö televisioonis, kaanelood meelelahutsväljaannetes ja vabal ajal tantsusammud aegumatute 80ndate hittide saatel - Missis Estonia 2019 tiitlile kandideerib energiast tulvil Kristiina Võsu.

Praeguseks ligi kümme aastat Tallinna televisioonis saatejuhina töötav Kristiina on kolme lapse ema, kes otsib oma ellu seiklusi. Tegus naine on enda sõnul iga päev üleval enne kukke ja koitu üleval ning valmis vastu astuma kõigele, mis põneval päeval pakkuda on.

Kristiina väärtustab pereelus harmooniat ja kodus puhtust - just nagu õige Eesti naine. Korraliku pereema sees peitub aga särtsu ja vürtsi rohkem kui küll. Kristiina arvates pole õiget meelelahutust, ilma sigari, seksi ja šokolaadita!

Kristiina, see on pisut üllatav, et missise tiitlile kandideerid. Miks sa seda teed?

Kõik sai alguse aasta tagasi minu Suvestuudio saates, kui missikaruselli vedaja Tiina Jantson käis missidest rääkimas. Peale salvestust ütles ta mokaotsast, et ka mina võiksin uuel aastal võistlustulle astuda. Ja tõepoolest, ma ei kõhelnud üldse ja otsustasin kandideerida. Mul ei ole ju mitte midagi häbeneda - ülekilod on kadunud selle missisetralliga ja ega nüüd muud, kui vapralt lõpuni!

Missitrall on teil kestnud juba nädalaid, on midagi põnevat sel ajal juhtunud?

Missiste seast plehkupanijaid ei ole, kui välja arvata, et üks tütarlaps jäi haigeks, seejärel naasis tagasi - kannatas ainult lavaline liikumine, mida oleme pidanud kogu aeg muutma. Aga kuna olen pärit eelmisest sajandist, siis saan ka sellest üle. Aga eile, peale trenni, jõudis päriselt ka kohale, kuhu ma olen end mässinud, mida teen ja mis saab siis, kui võidangi?!

Missiste võistlustel osaleb sel aastal ka tuntud telenägu, TTV reporter Kristiina Võsu (paremal ääres).

Mis sa siis teed, kui võidad?

Aus vastus - jään naiseks edasi! Võidu puhul luban endale korraliku šampanjaduši koos oma kaasa ja bravuuritar Anu Saagimiga!

Hetkel ootan aga väga bikiini-ja talendivooru - need saavad olema mu trumpideks! Muus osas võtan kogu seda tralli üsna rahulikult.

Vaata veelkord üle mieie Iluduskuninganna 2019 kandidaadid SIIT!

Vaata üle ka Missis Estonia 2019 kandidaadid SIIT!