Irina Shayk ja Bradley CooperFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
28. juuni 2019, 14:18

Kohtuvaidlus ukse taga? Bradley Cooper ja Irina Shayk ei leia lapse hooldusküsimuses üksmeelt

Näitleja Bradley Cooperi (44) ja tema supermodellist kaasa Irina Shayki (33) lahkuminek kulges väidetavalt rahumeelselt, kuid nende 2aastase tütre Lea De Seine'i hooldusõiguses ei pruugi nad üksmeelt leida, kirjutab Mirror.

Eelnevalt olid Cooper ja Shayk kokku leppinud, et nad hakkavad last ühiselt kasvatama, kuid nüüd on nende suhted pingelised. Cooper soovib last kasvatada enda juures Los Angeleses ja Shayk nõuab, et tütar oleks temaga New Yorkis. 

Kuuldavasti sai paari suhe kannatada pärast Bradley Cooperi aasta aega kestnud tihedaid filmivõtteid ja promotuuri linateosele "Täht on sündinud" ("A Star Is Born"). Nüüdseks on see lõppenud ja Cooper veedab suurema osa oma ajast pere ja tütre seltsis. 

Lady Gaga oli filmis "Täht on sündinud" kaaspeosaliseks ning avalikkus spekuleeris, et Gaga ja Cooperi vahel on midagi enamat kui ainult sõprus. Õli valas tulle ka Lady Gaga hiljutine lahkuminek kihlatust Christian Carinost. Hetkel on aga allikatele teada, et Bradley Cooper ja Lady Gaga on üksteisest eemale hoidnud.