30. juunil valitakse Viimsi Talveaias Missis Estonia 2019Foto: Promopilt
Inimesed
28. juuni 2019, 01:03

PILDID JA VIDEOD | Missis Estonia 2019 kandidaadid on stardivalmis! Vali oma lemmik! (278)

Pühapäeval, 30. juunil valitakse Viimsi Talveaias Missis Estonia 2019.

Õhtulehe lugejatel on võimalus valida välja oma lemmikud. Selleks kirjutage kommentaariumisse oma lemmiku nimi. Finaalipäeval kõige rohkem hääli saanud võistleja saab ihaldusväärse publiku lemmiku tiitli. 

Ja nüüd on Missis Estonia 2019 kandidaadid teie ees: 

KRISTIINA VÕSU

KRISTIINA VÕSU Foto: Sixtina

Töö televisioonis, kaanelood meelelahutsväljaannetes ja vabal ajal tantsusammud aegumatute 80ndate hittide saatel - Missis Estonia 2019 tiitlile kandideerib energiast tulvil Kristiina Võsu.

Praeguseks ligi kümme aastat Tallinna televisioonis saatejuhina töötav Kristiina on kolme lapse ema, kes otsib oma ellu seiklusi. Tegus naine on üleval enne päikest ning valmis vastu astuma kõigele, mis põneval päeval pakkuda on.

Kristiina väärtustab pereelus harmooniat ja kodus puhtust - just nagu õige Eesti naine. Korraliku pereema sees peitub aga särtsu ja vürtsi rohkem kui küll. Kristiina arvates pole õiget meelelahutust, ilma sigari, seksi ja šokolaadita!

MERILIN LAAS

MERILIN LAAS Foto: Sixtina

Tantsimist ja reisimist armastav Merilin on suur ebaõigluse vastu võitleja. Kaunitar, patrioot ja feminist! Merilin on kindel, et tema suurimad saavutused on alles ees.

Kõige tähtsamaks peab Missis 2019 kandidaat oma pere ja lapsi, kellega koos soovib Merilin reisida ja elu nautida. Muidu eeskujuliku pereema salajaseks sõltuvuseks on iluteenused ja -tarbed, millesse kaunitar enda sõnul ehk veidi liigagi palju investeerib.

Vabal ajal naudib Merilin 90ndate muusikat. Tema nõrkused - hea söök  kvaliteetne vein.

MARIT SUGA

MARIT SUGA Foto: Sixtina

Kurjus ja rumalus - neid kaht juba Mariti lähedusest ei leia! Uskumatuna näivas vanuses, 43, tunnistab Marit, et tema ilunipiks on lihtne ja loogiline - jooksmine. Marit on neli aastat pea iga päev jooksnud 10 kilomeetrit ja selle kõrvalt kasvatanud peagi kümne aastaseks saavat tütart ja töötanud kahes valdkonnas.

Igapäevaselt on Maritit kodus ootamas ka kass ning teda saadab mõte - hooli endast ja teistest. Salajane kirg moedisaini ja elektroonilise muusika vastu - tahke on selles kaunitaris rohkem kui küll. Üks on kindel - võitmiseks annab Marit endast parima!

LJUDMILA BISJUKINA

LJUDMILA BISJUKINA Foto: Sixtina

"Чтобы дойти до цели, человеку нужно только одно – идти." (Оноре де Бальзак) ehk “Eesmärgi saavutamiseks vajab inimene ainult ühte asja - minna:” (Honore de Balzac) Just nii ütleb Missis Estonia 2019 järgmise kandidaadi elumoto.

Judo, korvapall, jalgpal - pole spordiala, millega Ljudmila poleks elus kokku puutunud. Tulevikule vaadates on iluduse salaunistuseks ja plaaniks hoopis valmis kirjutada oma raamat. Kas raamat räägib tema tütrest, reisiklubist või eluideaalist - Ljudmila targast ja emotsionaalselt tugevast vanaemast, jääb vaid tuleviku teada. Üks on kindel, kõkides ettevõtmistes on teda toetamas täiuslik abikaasa.

ELINA KALJU

ELINA KALJU Foto: Sixtina

Kaunitar, kes pakatab positiivsusest ja keda võiksi tsiteerima jäädagi. Elina on julge naine, kes on valmis vastu astuma enda hirmudele. Tema huviks on eneseareng nii füüsiliselt kui valmiselt ja seda plaanib ta teha kogu elu.

Elina igahommikune motivatsioonikõne peegli ees näeb välja nii: “Püstita eesmärk ja saavuta see. Miski pole võimatu!” Elina lähedased teavad kinnitada, et kui tal ongi meel kurb, siis maksimum viis minutit päevas.

Nagu sellest veel vähe oleks, on Elina öelnud, et võidu nimel on ta valmis ka tõeliseks eneseületuseks, olgu see siis, mis iganes moel!

JANA-MARIA KUUSIKU

JANA-MARIA KUUSIKU Foto: Sixtina

Kauni ja naiseliku Jana-Maria sees peitub võistlusjanuline hing. Viis aaastat järjest on Jana-Maria osalenud Pärnu kahe silla jooksus, kus läbitud 10 kilomeetrit. Lisaks on tal ette näidata ka tennise paarismängu kolmas koht.

Jana-Maria on väga hea laulja, tantsija ja julge suhtleja. Tema hobideks on kokkamine, tennis, ujumine ja jooksmine. Jana-Maria omab lausa kaht kõrgharidust ning saatis sel aastal kooliteele enda esimese lasteaiarühma.

Just nagu enda iluideaalile Audrey Hepburnile, on Jana-Maria eesmärkide elluviimise nimel valmis kõigeks. Ka Missis Estonia võistlusel osalemine on olnud Jana-Maria pikaajaliseks unistuseks. Konkurendid, hoidke alt!

KÄTLIN HANTSON

KÄTLIN HANTSON Foto: Sixtina

Oma naiskond, Coolbet Rahvaliiga ja Rannavolle Karikas - Kätlinile pole võistlused võõraks kohaks. Kuigi 35-aastane Kätlin töötab igapäevaselt Sisekaitseakadeemias majutusadministraatorina, hõlmab suurt osa tema töövälisest ajast võrkpall. Üheskoos enda naiskonnaga võib Kätlinit tihtipeale erinevatelt võrkpalli võistlustelt leida.

Ka huvi modellinduse, moe ja ilu vastu on Kätlini sees peidus olnud, nüüd on aeg unistused teoks teha. Salajane kirg? Missise kandidaat naudib hommikul teistest varem tõusmist, et enne päevale vastu astumist rahulikult hommikukohvi rüübata. Kätlin on kahe lapse ema, kes enda tütrele ja pojale pealehakkamist ja järjekindlust edasi annab.

Miks mitte jagada neid omadusi kogu Eestile ja maailmale ka Missis Estonia 2019 tiitlit kandes!

MARGIT LIIV

MARGIT LIIV Foto: JORGEN PAABU

Margit on tugeva iseloomuga naine, kes saab kõigega hakkama kui midagi ette võtab. Ta ise peab oma tähtsaimaks saavutuseks elus olla hea ema. Muidugi sellele lisaks veel on ta uhke lõpetatud kõrgkooli üle ja eriti meeldib tal tõestada iseendale, et suurelt unistatud unistused saavad ühel päeval tõeks.

Enamuse oma vabast ajast on Margit pühendanud ratsaspordile. Osaleb aktiivselt takistussõidu võistlustel ja sellel kevadel parimaks tulemuseks oli kolmas koht noorhobuste sõidus. Oma eludeviisiks on ta valinud lause George Eliotilt: „It is never too late to be what you might have been” ehk ei ole kunagi liiga hilja olla see, kes sa oleksid võinud olla.

Missis Estonia 2019 võidu nimel oli ta valmis trotsima isegi kõrget palavikku ja ikka tulema treeningutesse kohale, sest kui ta on midagi ette võtnud, siis tahab selle ka lõpuni viia.

MONIKA KARMO

Monika on tugev ja iseseisev Eesti naine, kes on eeskujuks igaühele. Enda firma edasiarendamise kõrval on Monika jaoks tähtsaks südameasjaks nõrgemate abistamine. Nii aitab ta võimalusel alati lapsi, kel pole vedanud ja inimesi, kes sattunud saatuse tahtel ratastooli.

Monika on kahe toreda lapse ema, kellele meeldib vabas õhus liikuda.
Tema kireks on ka näitlemine. Siiras meel, pealehakkamine ja võistlusel osalemine - Monika on eeskujuks nii enda lastele, kui ka igale eestlasele!

Anna hääl oma lemmikule meie kommentaariumis!

 Vaata videot!