Kirsti TimmerFoto: Laura Strandberg/Nipiraamat
Õhtulehe horoskoobid
28. juuni 2019, 07:00

TIMMERI TAROSKOOP 1.–7. JUULI | Neitsi tunneb end üksiku ja õnnetuna. Lõvi võib nii mõnegi inimesega suhted lõpetada (7)

Telenägu ja raadiohääl Kirsti Timmer on andekas mitmel rindel. Taas raadiosse naasnud naine avaldab oma kodulehel erinevaid soovitusi ja nõuandeid, ning paneb ka kaarte. Nüüd jagab Kirsti Õhtulehe vahendusel oma nädala taroskoopi. Vaata, mida eesootav nädal sinu tähemärgile toob!

VÄHK tahaks nii puhata, aga no ei ole veel võimalik. Tuleb end kokku võtta ja kõik jõuvarud tegemistesse suunata. Nii mõnigi Vähk tahab minna õppima, pabistab ja palub Jumalat, et konkurentsis mitte kõige lollim paista. Miks te endast nii halvasti arvate? Minge ikka sirge seljaga. Suhetes tahavad Vähid praegu olla kättesaamatud ja neile on oluline olla tähelepanu keskpunktis.

LÕVI on praegu domineeriv. Kui tema sõna peale ei jää ja talle alt üles ei vaadata, keerab selja ja ajab üksi oma asju. Lõvi võib praegu nii mõnegi inimesega suhted lõpetada. Lõvid tahavad vaheldust. Nad võivad vahetada tööd, võivad pidada kolimisplaane või sõita ootamatult reisile. Teiste arvamus ei loe neile midagi, nad ei kuule ega näe kedagi peale enda. Lõvi tunneb, et kõik ahistab teda, kõik on koormav. Andke midagi uut, midagi romantilist, midagi tundmatut ja ärge käige närvidele!

NEITSI vajab praegu üksindust ja küünlavalgust. Tööl ja sõpradega on ta näiliselt küll lõbus, aga see on petlik. Neitsi kannab maski. Ta tunneb, et midagi on nii valesti, aga ei suuda seda ka kuidagi enda jaoks mõtestada. Perekonnaga ta sel nädalal suhelda ei taha, nemad tahavad liiga palju vastuseid, aga neitsil neid ei ole. Suhtes Neitsid teevad kõike automaatselt, aga see “kõik on ok” on petlik. Neitsi tunneb end praegu lihtsalt üksiku ja õnnetuna, enesehaletsus, mis muud.

Täispikka horoskoopi loe Kirsti Timmeri kodulehelt.