MadonnaFoto: Eduardo Munoz / Scanpix
Saund
27. juuni 2019, 19:22

VIDEO | Madonna kaitseb veresauna muusikavideot: nii juhtub, kui inimesed tulistavad (1)

Ameerika poplaulja Madonna kutsub uues muusikavideos "God Control" inimesi silmi avama, et näha relvade põhjustatud vägivalla tegelikkust, vahendab BBC.

Muusikavideos on häirivad kaadrid veresaunast, mis meenutavad 2016. aasta tulistamist Orlando ööklubis, kus surma sai 49 inimest. "Nii juhtub, kui inimesed tulistavad," ütleb Madonna.

 

Väljaande Guardian muusikatoimetaja Ben Beaumont-Thomas ütles, et video on "väga häiriv kõigile neile, keda mõjutas Orlando ööklubi Pulse terrorirünnak," kuid lisas, et Madonna hääl on relvareformis valjem ja selgem kui kellegi teise oma popkultuuris.

Orlando klubi veresaunast pääsenu Patience Carter säutsus Twitteris, et muusikavideo mõjus väga häirivalt: kaheksaminutilises videos tulistatakse pidutsejaid mängivaid näitlejaid, kes siis elutult ja verisena ööklubis lamavad. "Ma ei suutnud seda pärast 45 sekundit edasi vaadata," kirjutas Carter.

 "Nii juhtub, kui inimesed tulistavad," teatas Madonna kõigile neile, keda tema uus graafiline muusikavideo häirib. Ta säutsus Twitteris, et tegemist on äratuskellaga ning relvade põhjustatud vägivald mõjutab eriti lapsi, teismelisi ja vähemusi. "Austage ohvreid ja nõudke relvakontrolli," soovitab Madonna.