ANGELA ABSALONFoto: Sixtina
Inimesed
27. juuni 2019, 14:39

PILDID JA VIDEOD | Eesti Iluduskuninganna 2019 maraton on alanud! Vali oma lemmik! (468)

Pühapäeval valitakse Viimsi Talveaias Eesti Iluduskuninganna 2019. Järgnevates videotes saate kõigi kandidaatidega ka lähemalt tuttavaks.

Õhtulehe lugejatel on võimalus valida välja oma lemmikud. Selleks kirjutage kommenaariumisse oma lemmiku nimi. Finaalipäeval kõige rohkem hääli kogunud võistleja saab publiku lemmiku tiitli.   

Eesti Iluduskuninganna tiitlile 2019 pretendeerivad:


ANGELA ABSALON

ANGELA ABSALON Foto: JORGEN PAABU

Peatselt sünnipäeva tähistav Angela on võistlushimuline kaunitar, kes ei löö risti ette millegi ees. Nii on ta juba praeguseks saavutanud meisterlikkuse akrobaatikas, diskotantsus, iluvõimlemises ja fitnessis. Viimases on meie kaunitar silmad ette teinud kõikidele konkurentidele nii kodumaal, kui ka saavutanud auväärse 2. koha Euroopa meistrivõistlusel.

Angela jagab enda teadmisi eelnimetatud võistlustest nüüd edasi ka noorematele ja on siinjuures oma treeneri ameti üle põhjusega uhke.

Selle veel meie iluduskuninganna ambitsioonid ei piirdu - soov on veel õppida kehakultuuri või saada režissööriks. Või ehk mõlemat? Kes teeb see jõuab! Konkurendid, olge valmis, sest enda ilus ja võlus on kaunitar kindel ning võidu nimel valmis kõigeks!

ELINA NABOITSENKO

ELINA NABOITSENKO Foto: JORGEN PAABU
Sportlik & siiras. Meie järgmine Iluduskuninganna 2019 tiitlile pürgija Elina armastab sporti ja ilumaailma - täispakett! Vaatamata noorele eale on Elinal ette näidata juba kaks esikolmiku kohta Põhja-Tallinna noorte kevadjooksus.

Siin pole midagi aga imeks panna, kui tead, et Elina harrastab jalgpalli. Seda juba kolm aastat ja lausa kahes klubis. Kui väljakul tähtsad mängud peetud, sukeldub Elina ilumaailma. Tema teiseks kireks on nimelt jumestus ja käidud on ka moekoolis.

Elina on tunnistanud, et kõige enam investeerib ta just kosmeetikasse. Professionaalne jumestus peal, suundub Elina hea meelega ööklubisse, kus sõpradega hommikuni tantsida.

Jalgpalliväljak või tantsuplats - Elinal jätkub osavaid liigutusi mõlemale ja talle vastu astuda on tõeline risk!

ANETTE MÜÜRSEPP

ANETTE MÜÜRSEPP Foto: JORGEN PAABU

Anette Müürsepp on energiast tulvil iludus, kellele meeldivad väljakutsed ja reisimine. Aastate jooksul on Anette saavutanud mitmetel kordadel maastikujooksus esikohti ja nii on neiu selgeks saanud ka teadmised, kuidas ise metsikus looduses hakkama saada. Reisile minnes on Anettel alati kaasas nii tikud, kui kompass ja silmis muretu pilk, sattugu kas või üksikule saarele!

Noorele missikandidaadile on südamelähedaseks nii raamatute lugemine, kui näitlemine, Anette on vastu võetud ka teatrikooli. Nagu kaunitari iluideaalil Marilyn Monroe’l, on Anette ilu silmipimestav ja sisemine sära südameid sulatav!

NATALI KUTSÕK

NATALI KUTSÕK Foto: JORGEN PAABU

Selle võistluse suurim atleet on kahtlemata Natali. Iluduskuninganna 2019 tiitlit asub jahtima Maailma meistrivoistlustel sport-divingu alal pronksmedali teeninud Natali. Lisaks on meie kaunitar kuulunud lausa kuus aastat ka Eesti rahvusmeeskonda.

Kui lähiajal loodab Natali võimalikult palju reisida ja maailma näha, on tema unistuseks ja tulevikuks tõsine, ent spordimaailmast erinev karjäärisuund - peatselt kavatseb kaunitar õppida psühholoogiks ja avada enda kliiniku, et võimalikult palju inimesi seeläbi aidata.

Kes plaanib Natali jalust niita, teie ainukeseks lootuseks on kizomba muusika, millele Natali “ei” ei suuda öelda ja selle saatel ehk tantsulegi tuleb.

ADRIANA MASS

ADRIANA MASS Foto: JORGEN PAABU

“Õnnelik inimene on alati kõige kaunim,” ütleb Adriana, kes tunneb, et õige ajastu tema jaoks oleks võinud olla ka 19. sajand. Queenist Tšaikovskini - Adriana tahaks näha kõikide suurkujude loomingu sündimist oma silmaga.

Ise on kaunitar tõeline viiulivirtuoos, seda tõendab tõsiasi, et Adriana on mänginud maailma parimaks orkestriks nimetatud Amsterdami Royal Concertgebow Orchestra’s.

Tõsise muusikukarjääri kõrvalt leiab Adriana aga alati aega ka oma sõprade ja lähedaste jaoks, kellega koos meeldib talle looduses käia, ära ei suuda tiitlile pürgija öelda ka sefiirist.

Pere ennekõike - Adriana ei tule kunagi kodust välja ema kingitud sõrmuseta.
EI EBAÕIGLUSELE - elagu, mis sajandis tahes, Adriana seisab alati õigluse poolt!

ARABELLA SAALISTE

ARABELLA SAALISTE Foto: JORGEN PAABU

,,Die with memories not dreams,’‘ ütleb Arabella - Iluduskuninganna 2019 kandidaat, kes kohe kindlasti ei kuulu igapäevasesse halli massi.

15 aastat tantsukarjääri, millest aasta veedetud ka Ecuadori tantsukoolis, on Arabellast teinud just selle särava kaunitari, keda te enda ees näete.

Silmipimestavalt ilus, siiras ja lahke - Arabella jaoks on ilu tähtis, seda nii väliselt, kui inimese seest. Teist säravat isiksust nähes ei hoia meie kandidaat ka kompliment tagasi, sest miks mitte muuta paremaks ka kellegi teise päev. Arabella arvab, et naise muudab kauniks enesekindlus.

Pole küsimust, millele Arabellal vastus puuduks ning pole ülesannet, millele ta “EI” ütleks. Just selline peakski olema Iluduskuninganna 2019 tulevane tiitlikandja.

ANASTASIA ROMAŠKO

ANASTASIA ROMAŠKO Foto: JORGEN PAABU

Anastassia on mitmekülgne kaunitar, kes valmis väljakutseteks. Kõik, mis eesmärkide saavutamiseks vaja, on tema toetavad õed.

Anastassia lapsepõlv möödus tantsusaalis balletti õppides, nüüdseks on sellele lisandunud ka kirg teatri ja näitlemise vastu.mLavalt eemal olles väärtustab missikandidaat siiski loomulikku ilu.

Anastassia nõrkuseks on maitseelamused, magusast neiu aga ei hooli. Lisaks teadmistele balletist ja näitlemiskunstist on Anastassial taskus ka missitiitel kevadistelt võistlustelt.

VALERIA ZAGAMULA

VALERIA ZAGAMULA Foto: JORGEN PAABU

Valeria puhul on tegemist meie kõige salapärasema võistlejaga. Ta on võistlushimuline kaunitar, kelle motoks on elu jooksul kujunenud  sügav lause “Loobumine on suurim viga!” Nii saadab teda alati võistlustel lisaks emale ja vendadele ka väljateenitud edu.

Valeriale meeldivad erinevad muusikastiilid - lõpuks oleneb kõik ju ennekõike tujust. Neiu viisaastaku plaanist leiab rohkelt nooruse nautimist ja reisimist, laiendades enda silmaringi ja olles siinjuures parimaks võimalikuks tütreks ja toetavaks õeks.

JEKATERINA TSAKLIDI

JEKATERINA TSAKLIDI Foto: JORGEN PAABU

Vapustav väljanägemine, selged sihid ja hobi, mis teeb tõeliselt õnnelikuks.. hommikul vara ärkamine on Jekaterinal enda kinnitusel ainuke nõrk koht. Kodust ei lähe Jekaterina kunagi hoolitsemata välja, olgu siis ees pildistamine või poeskäik.

Tihtipeale võib teda leida fotosessioonidelt, kus neiu modellina osaleb. Tulevikule vaadates näeb Jekaterina end ettevõtte juhina, seda koos perega soojal maal elades. Jekaterina meesideaaliks pole tavapärane hurmur, tähtsaks peab ta pigem head kasvatust, viisakust ja intelligentsust.

Vali oma lemmik ja kirjuta tema nimi meie kommentaariumisse!