Jaanus SaksFoto: Robin Roots
Inimesed
18. märts 2021, 20:02

Johanna Randmann: me pole Jaanus Saksaga romantiliselt seotud

Räppar Jaanus Saksa sotsiaalmeediakontol figureerib viimasel ajal järjest tihemini kaunis lauljatar Johanna Randmann. Kas noored on teineteist leidnud?

18. märtsi saates "Duubel: õhtune vahetus" kinnitas Johanna, et nad Jaanusega pole romantiliselt seotud. "Selle võib kohe kindlaks teha, et me pole koos," räägib Johanna. Paari omavaheline suhe piirdub ühiselt muusika tegemisega.


2019. aastal kirjutasime, et Jaanus ja Johanna on koos teinud muusikat, kuid viimasel ajal tundub piltide järgi hinnates, et nende vahel on ka midagi enamat. Jaanus vastab Õhtulehe pärimisele naerdes, et ei soovi hetkel antud teemat kommentaarida.

Johanna Randmann ütles intervjuus veebilehele Karakteris, et kui nad Jaanusega tuttavaks said ja tekkis mõte koostööd teha, tekkis lauljataril korraks kõhklus. "Ühelt poolt on vahva, et selline teadja inimene tahab mind aidata, aga teiselt poolt mõtlesin, et kas tema saaks minu muusikale midagi juurde anda." Nüüdseks on nad lähemalt tuttavaks saanud ja tuleb välja, et Jaanusele meeldib igasugune muusika. "Ta on mind palju õpetanud," vastas Johanna.