Kethi Uibomägi Foto: Martin Ahven
Inimesed
27. juuni 2019, 11:41

Lauljatar Kethi Uibomägi on hädas näonahaga: ma tahaks nutta, kui peeglisse vaatan (109)

Kethi Uibomägi pani sotsiaalmeediakanalisse Instagram storyd, kus ta räägib, et on hädas enda näonahaga. Ta on teadlik, et paljud naised kannatavad kehva näonaha all ning ütleb, et seda pole mõtet Instagrami filtrite ja paksu meigi alla peita. Lauljatar pöördub enda jälgijate poole – kust abi saada?

„Ma käisin praegu mehaanilises näohoolduses, sellepärast see punetabki. Aga saate vähemalt aru, kui hull see tegelikult on,“ räägib Kethi Uibomägi enda storys.

Lauljatar ütleb, et on saanud palju toredaid ja toetavaid kirju ning ka soovitusi, millest peaks loobuma. „Piimatoodetest ja magusast peaks loobuma. Tunnistan, et lavale ja sünnipäevale toodi šokolaadi. Olen rohkem maiustanud kui tohiks.“

Paljude naiste soovitusel hakkab ta jooma sellerimahla ja korallivett, laseb igapäevaste ilutoodete koostisosad üle vaadata ning jätab välja suhkru ja piimatooted.

Ajakirjanik Heelia Sillamaa nägi Kethi storyt ja otsustas ka ise kampa lüüa jagades pilti enda aknelisest näonahast. „Mul on terve elu olnud piltilus näonahk ja olin üks neist, kes ei mõistnud, kuidas naised ei julge ilma meigita ringi käia. Nüüd olen ise pikalt aknega võidelnud ja mõistan, kui karm see on, kui inimesed korrapealt ainult meigiga ilusaks peavad.“ Ta lisab veel, kui tema jälgijate hulka on ära eksinud mõni kehvema näonahaga neiu, siis ta tahaks teda ainult julgustada. „Halb näonahk on igati tavapärane nähtus ja meigita on ok käia ka siis, kui mõni veganist ilueedi sinu nägu nähes ära ehmatab.“