Michael JacksonFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
26. juuni 2019, 11:22

ŠOKEERIV! Michael Jackson oli surres kiilakas ja tema pead katsid armid (21)

Michael Jacksonist valminud uus dokumentaalfilm paljastas, et popkuningas oli surres kiilakas ning tema keha katsid arvukad salajased tätoveeringud ja operatsiooniarmid, vahendab Mirror.

Popstaar suri 2009. aasta 25. juunil oma Los Angelese häärberis kange ravimi üledoosi tõttu, mille tagajärjel ta süda seiskus.

Staari kümnenda surma-aastapäeva puhul valminud dokumentaalfilmis „Killing Michael Jackson“ uuritakse taas tema surma asjaolusid. Traagilise juhtumiga tegelenud politseinikud avaldavad, millises olekus nad popstaari keha leidsid.

Detektiiv Scott Smith pidas eelkõige veidraks popstaari peanaha välimust, sest see oli tõsiselt armistunud. Avalikkuse ees kandis Jackson parukat, sest tal polnud peaaegu üldse juukseid. Staari peanahka kattis kiilanev laik, mis oli tumedamaks tätoveeritud.

1984. aastal Pepsi reklaamivõtetel sai Jackson tõsiseid põletushaavu ning tõenäoliselt selle tagajärjel said tema juuksed kahjustada. Laulja püüdis juustekadu aastaid varjata erinevate parukatega. Tema pärisjuuksed olid lühikesed ja lokkis.

Lahkamise käigus tulid ilmsiks mitmed avalikkuse eest varjus püsinud terviseprobleemid ja ilulõikused. Operatsiooniarmid asetsesid Jacksoni kõrvade taga, ninaaukude juures, kätel ja randmetel.

Tema lahkamisaruanne, mis hiljem avalikustati, kinnitas, et popstaari kehal oli rohkelt arme ja torkehaavu, mis olid tõenäoliselt jäljed uimastite süstimisest. Nimelt tarvitas staar narkootikume võitlemaks kroonilise unetuse vastu.