Inimesed

Naomi Campbell rassistidega kimpus (4)

LISA KOMMENTAAR

Rentnerin 26. juuni 2019, 17:56
Madame on multimiljonär , ärgu vingugu . Puhaku ja olgu rahul , et tal elus nii palju õnne on olnud .
popi26. juuni 2019, 16:39
Must, valge ja kollane ilu on täiesti erinevad, sellega koos ka moed ja muud. Miks see tumedavõitu naisolevus valgete ja kollaste suhtes rassib?
Scshsh etc26. juuni 2019, 14:20
Jumala eest, kas eesti ajakirjanikud eesti keelt enam niipaljukestki ei oska, et artiklites eestikeelseid sõnu kasutada suudaksid? Kas "huvitama" käib üle jõu? Vägisi tuleb meelde kunagi pilatud kadakasakslaste "hiir on koorenpütten, vitsen- vatsen seinen". Ükskõik mis sõna kõlbab teksti toppida, peaasi et oleks midagi mitte- eestikeelset. Ja siis kilkavad lauluväljaku servas, kui tähtis on emakeel ja -meel. Eks näidake eeskuju, harimatuse etalonid. Etümoloogiasõnastik: morjendama : morjendada : morjendan kõnek 'huvitama; kellelegi korda minema'. Tundmatu päritoluga tüvi.
Csass26. juuni 2019, 13:11
Ta oli enda sõnul šokis, kui talle Aasias üks tulus tööots ära öeldi, sest ta olevat vale nahavärviga. /// Ta on ära öelnud esinemistest Pariisi moenädalal, mis on tema protest selle vastu, et seal liiga vähe teistest rassidest modelle kasutatakse. -- Ehk siis Pariisis oli nahavärv oluline, Aasia ajas aga diiva šokki?