EtikaFoto: Kuvatõmmis videost/Youtube EtikaFRFX
Inimesed
26. juuni 2019, 09:58

Populaarne Ameerika juutuuber leiti nädal pärast kadumist surnuna (3)

Populaarne juutuuber Desmond Amofah (29), videokeskkonnas Youtube tuntud kui Etika, leiti pärast nädalast kadunud olemist surnuna, vahendab The Verge. Noormehe surma kinnitas ka New Yorgi politsei. 

NYPD otsis Etikat pea nädala. Noormees avaldas möödunud nädalal oma videokanalil video, mis andis alust arvata, et ta kaldub suitsiidile. Politsei kinnitas Amofahi kadumist 20. juunil. Amofah avaldas Youtube's kaheksaminutilise video, mille Youtube hiljem eemaldas. Politsei leidis tema asjad Manhattani sillalt laupäeva öösel. 

Etika avaldas Youtube's Nintendo-videoid. Noormehel on varem olnud probleeme vaimse tervisega, kuid viimase 10 kuu jooksul on ta lausa oma fännid muretsema pannud. 2018. aastal laadis ta oma Youtube'i kanalile pornograafilise sisuga materjali, mis on otsene Youtube'i reeglite rikkumine. 

Tänavu aprillis tegi ta live-ülekande sellest, kuidas sattus vastasseisu New Yorgi politseiga, Twitteris avaldas ta aga pildi endast relvaga poseerimas. Ta viidi Brooklyni haiglasse. Mais solvas ta politseinikku ja viidi taas haiglasse.