MetsatöllVideo: Erlend Štaub
Saund
26. juuni 2019, 00:08

ÕL VIDEO | Metsatöll Hard Rock Laagri eel: kiilakat prostituuti kaaviarivaagnaga meie lava taha ei soovi (3)

Juba sel nädalavahetusel toimub Vana-Vigalas raskemuusikasõprade aasta tippsündmus Hard Rock Laager. Ühe artistina astub festivalil üles ka Metsatöll, kes meenutab üritusega seoses põnevaid mälestusi.

„Ühte kindlat ehedat mälestust on raske meenutada, kuna seal on nii palju esinetud ja oldud. Mina ütlen, et Laagris on alati olnud hea ilm. Samuti, ükskõik mis seisus või olukorras seal viibitud on, kunagi pole probleeme tekkinud, alati on hästi mõnus seltskond olnud. Ilmataat on rasket rokki armastanud. Äikest on olnud, aga täpselt nii palju, et pole olnud üleliigset soppa,” sõnab bändi laulja ja kitarrist Markus Teeäär.

Trummar Tõnis Noeverel on meeles aga sootuks teistsugused ilmaolud. „Mäletan, et ühel aastal oli ilm väga käest ära, aga äge oli näha, et kui inimesed tulevad festivalile, lülitavad nad end argielust välja ja tulevad nautima, vahet pole, mis ilm on. Nägime tol aastal peakorraldaja Kaido Haavandiga esimest korda, kuidas inimesed tegid mudaingleid. Väga äge vaatepilt oli,” räägib ta.

Muusikutel on kombeks ürituste korraldajatele esitada ka rida soove, mida lava taha soovitakse. Metsatöllu soovid on üldiselt tagasihoidlikud. „Midagi erilist meil pole nagu mõnel ansamblil, kellel peab olema kiilakas prostituut kaaviarivaagnaga – selliseid üllatusi meilt oodata ei tasu,” ütleb Markus.

Vaata videost, kes bändiliikmetest on aastate jooksul mõne esinemise ära unustanud ning millised on olnud Metsatöllu ekstreemseimad kokkupuuted fännidega!