Kirsti TimmerFoto: Martin Ahven
Blogid
23. juuni 2019, 12:14

Kirsti Timmeri maagia jaaniööks: kes ikka meest soovib, siis jumala eest, võib ka meest soovida! (11)

"Jaaniööst on küll miskipärast saanud suur simmanite pidu ja nii palju inimesi ei ole vist kunagi kainestusmajas kui peale jaaniööd, aga ma loodan, et leidub ka neid, kes seda pööriööd natukene teisiti soovivad tähistada," kirjutab Kirsti Timmer enda blogis ning jagab põnevaid soovitusi jaaniööks. 

"Mehi mul siin jagamiseks ei ole ja noorendavat salvi ei utsita segama, aga ise enda elu paremaks seadma võin sind õpetada küll," kirjutab ta.

"Kui su ümber suurt tralli ja möllu ei ole, võta mõnusalt see öine aeg elava tulega. Leia endale märkmik ( mida ilusam, seda parem ) ja pane seal tule ääres kirja punktidena see, millisena sa oma elu ette kujutad. Oma soovides ja unistustes. Kirjuta oleviku vormis, nagu see kõik oleks tõsi. Kes ikka meest soovib, siis Jumala eest, võib ka meest soovida, aga siis kirjutage sellest mehest nii, nagu ta juba oleks olemas," kirjutab Timmer.

"Kirjelda teda, tema huumorimeelt, alkotarbimist, lastearmastust, hellust, õrnust ja töökust. On ta rikas või vaene, pikk või lühike. Tark või rumal. Teadmistega või niisama kehkenpüks. Liiderdaja või truu kaaslane. Käib teatris või istub ainult garaažis. Pane kõik täpselt kirja, puuduv tegur mängib alati rolli."

Refereeritud artikli täispikka teksti loe Kirsti Timmeri blogis.