Naomi WattsFoto: AFP/Scanpix
Film
23. juuni 2019, 12:00

Naomi Watts lubab, et "Troonide mängu" eellugu täidab fännide lootused

Naomi Watts kinnitab Associated Pressi intervjuus, et osalemine "Troonide mängu" eelloos on tema ihukarvad elevusest püsti ajanud. 

"Olen väga elevil, mu ihu on üleni kananahal," ütles 50aastane Watts hiljutises intervjuus. Uut lugu mõtlevad parajasti välja "Troonide mängu" looja George R. R. Martin ja tippstsenarist Jane Goldman.

Naomi ei varja, et kaalukas roll täidab teda hirmuga. On ju ootused uue seriaali suhtes üles kruvitud. "Loodetavasti tulevad fännid meiega kaasa ja leiavad sellestki maailmast midagi uut ja huvitavat. Ma usun, et nad ei pettu. Kokku on pandud väga vinge tiim."

Wattsi tegelaskuju detaile hoitakse saladuses, kuid on teada, et tegu on karismaatilise seltskonnadaamiga, kes varjab sünget saladust.

Telefirma HBO teatas aasta tagasi, et uue sarja pilootosa põhineb Martini ja inglise stsenaristi Goldmani (“Kick-Ass: Uus superkangelane“, „Kingsman: Salateenistus“) kirjutatud lool. Stsenaariumi autor on Goldman. „Troonide mängu“ eellugu jälgib maailma allakäiku kangelaste kuldajastust süngeimasse tundi. „Vaid üks on kindel: Westerose ajaloo võigastest saladustest ebalaste tõelise päritoluni, Ida mõistatustest legendaarsete Starkideni ... See on hoopis teine lugu kui see, mida me teame,“ kruvib HBO oma pressiteates pinget üles. 

USA telefirma oli varem mõista andnud, et George R. R. Martini loodud universumisse plaanitakse mitut uut sõsarseriaali – „nullist viieni“, õrritas HBO programmijuht Casey Bloys fänne.