Kevin Spacey 3. juunil Nantucketi kohtus. Foto: AP/Scanpix
Inimesed
23. juuni 2019, 10:00

Spaceyt süüdistav nooruk: ta krabas mu riista kaheksa korda! (3)

Nantucketi baaris koristajana töötav noormees, kes süüdistab Kevin Spaceyt seksuaalses kuritarvitamises 2016. aasta juulis, edastas saatusliku õhtu käigus oma sõbratarile pidevalt uut infot ja kirjutas: "Ta on mu riista mingi kaheksa korda krabanud!"

Toona 18aastane nooruk saatis kõnealuse õhtu algul oma tüdrukule sõnumi, milles teatas, et superstaar Kevin Spacey viibib tema baaris. "Ta küsis mu numbrit ja kutsus mind koos endaga õue."

Kui sõbratar avaldas arvamust, et filmitäht lööb poisile külge, vastas too: "Vist jah. Ta on mul juba jalast kinni krabanud ja nii edasi." Poiss kinnitas sõbratarile: "Ma pole gei. Aga Spacey vist küll on."

Hiljem kirjutas poiss, et kahekordne Oscari laureaat tõmbas tema püksiluku lahti ning kutsus teda külla. "Krt, mis värk on?" küsis seepeale sõbratar. Järgnes 17 lühisõnumit, milles poiss kirjeldas, kuidas Spacey talle jooke annab. "Ma olen purjus," kirjutas ta lõpuks. "Ta krabas mu riistast."

Mitmes sõnumis kirjutas poiss: "Help", kuid ühtlasi andis vahepeal teada, et proovib sõbratari palvet täita ja Spaceyga selfit teha. "Mul on juba autogrammid ja vinge lugu."

Spacey advokaat väidab, et noormehe sõnumitest ei paista, et Spacey lähenemiskatsed talle ebameeldivad oleksid olnud. "Vastupidi, ta jäi Spacey juurde ja võttis tema lähenemiskatsed avasüli vastu, sest ta tahtis lugu."

Spacey ise pole süüd omaks võtnud. Tema sõnul oli poiss ise temaga flirtinud.

Spaceyle esitati kohtusüüdistus detsembris, enam kui aasta pärast pressikonverentsi, kus endine Bostoni teleankur Heather Unruh süüdistas Spaceyt oma poja seksuaalses ründamises. New York Post ei avalda nooruki nime, kuna tegu on väidetava seksikuriteo ohvriga.