Kate Moss ja tema teismeline tütar Lila Grace koos Nikolai von Bismarckiga Dior Homme'i moeetendusel. Foto: Laurent VU/SIPA/Scanpix
Inimesed
22. juuni 2019, 10:08

Kate Mossi noor kallim tungis turvamehele kallale (3)

Supermodell Kate Mossi noor kallim Nikolai von Bismarck läks reedel Pariisis Diori moešõu järel turvamehele kätega kallale. Paarike oli moeetendust jälginud esireas koos Kate'i 16aastase tütre Lila Grace'iga.

45aastane Moss on temast 13 aastat noorema Nikolaiga käinud 2015. aastast saadik. Reedene intsident sai Daily Maili andmeil alguse ilmselt sellest, et üks Dior Homme'i moešõu toimumispaika turvanud meestest pidas moeetendusel lahkunud von Bismarcki suvaliseks möödakäijaks ning takistas tema teed. Nikolaid tabas raevuhoog ning ta tungis turvamehele kallale. Seepeale kargasid von Biscmarki juurde teised turvad.

Kate'i nähti kätega vehkimas ning midagi ärritunult kaebamas. Kuulus paar lahkus solvunud puhinaga.

Saksa esimese riigikantsleri Otto von Bismarcki lapselapselaps Nikolai von Bismarck sai aastaid tagasi tuntuks mehena, kes on joonud verd. See juhtus kord Etioopias fotosessioonil. "Jõin hommikueineks lehma verd, pesin end jões ja magasin telgis, mida valvasid kalašnikovidega poisijõmpsikad."