Foto: Erakogu
Inimesed
21. juuni 2019, 18:54

Õhtulehe tantsuvideote väljakutse võitjad: saime palju hääli välismaalt

„Väga äge oli. Väga vahva suve algus,” rõõmustavad Läänemaa Gümnaasiumi õpilased, kes võitsid Õhtulehe ja Arvutitarga „Rockefeller Streeti“ tantsuvideote väljakutse ning said auhinnaks Getter Jaani kontserdi.

Läänemaa Gümnaasiumi noored on Õhtulehe väljakutses osalenud ka kaks aastat tagasi, kui auhinnaks oli Põhja-Tallinna kontsert. Tol korral jäid nad teiseks.

Tänavusest konkursist kuulsid nad tänu kooli huvijuhile. „Tema saatis selle meie õpilasomavalitsuse Facebooki gruppi. Ta küsis, kas keegi tahab seda organiseerida ja võtsin selle enda peale,” ütleb tantsukava eest vastutanud neiu.

Õpilaste sõnul kulus kava õppimisele väga vähe aega. „Meil oli üks 45minutiline vahetund, kus tegime seda umbes 20 minutit. Tegime liigutused meelega lihtsad, et kõik nooremad ja vanemad tantsulõvid saaksid sammud kiiresti selgeks õppida.”

Läänemaa Gümnaasium oli võistluses pikalt teisel kohal, kuid nad rebisid end kahe viimase päevaga esikohale. „Kõik õpetajad, õpilased ja õpilasomavalitsuse liikmed jagasid seda enda Facebooki lehel. Meil on ka sõpruskoole välismaal ning Erasmus+’is on osadel inimestel palju välismaised sõpru, kes jagasid seda ka välismaal. Kindlasti tuli ka sealt palju hääli juurde,” arvavad nad.