Kärt AnveltFoto: Erki Pärnaku
Tele
25. juuni 2019, 09:03

KÄRT ANVELT: „Radari“ sarnases saates töötamine on minu unistuste töökoht! (10)

„Viimast „Radari“ saadet viimistlesime juba šampanja seltsis. Lähimad kolleegid tulid meiega hüvasti jätma, siis suundusime edasi Kärdi juurde ja seal oli koos saunaga tore õhtu!“ räägib saate tiimi veteranliige Robert Kõrvits, kuidas meeskond eelmise nädala teisipäeval viimast korda eetris olnud „Radari“ lõppu tähistasid.

„Viimast „Radari“ saadet viimistlesime juba šampanja seltsis. Lähimad kolleegid tulid meiega hüvasti jätma, siis suundusime edasi Kärdi juurde ja seal oli koos saunaga tore õhtu!“ räägib saate tiimi veteranliige Robert Kõrvits, kuidas meeskond teisipäeval viimast korda eetris olnud „Radari“ lõppu tähistasid.

„Radari“ lõpp tuli üllatusena nii televaatajatele kui ka saate tiimile endile. Toimetus tegi juba plaane nii suveks kui sügiseks ning oli pettunud kanali omanikes. Kõrvitsa sõnul olid need tunded aga lõpupidu pidades juba lahtunud. „Kõik on täiskasvanud inimesed ja saavad aru, et miski pole igavene. Šokki isegi enam ei mäleta, pigem ongi see, et eluga tuleb lihtsalt edasi minna. Ma arvan, et kõigile avanevad mingid hoopis paremad uued uksed,“ säilitab ta positiivsuse.

Edasi lugemiseks: