Foto: kuvatõmmis treilerist
Tele
21. juuni 2019, 14:07

ÕRRITI | Seriaali „Stranger Things“ kolmanda hooaja treiler annab aimu, et oodata on jõhkrat mürglit

4. juulil Netflixis ilmuva kultussarja „Stranger Things“ kolmas hooaeg tõotab tulla märulirohke. Avaldatud õrriti paljastab, et kolmas hooaeg tundub veelgi apokalüptilisem, kui kaks eelmist.

Kui seriaali esimene hooaeg põles aeglase leegiga ning oli täidetud müsteeriumitega ja teine hooaeg kulges hoogsamas tempos, siis kolmas hooaeg tundub olevat nagu märulifilm.

Üks on kindel: „Stranger Things“ on niivõrd edukas sari, et sarja loojad, vennad Dufferid, on kinnitanud, et ka neljas ja isegi võib-olla viies hooaeg on soolas.

Kolmandas hooajas suundutakse aastasse 1985, kui Hawkinsis on kuum suvi. Kool on läbi, linnas on uus ostlemiskeskus ning Hawkinsi-gäng on täiskasvanuks saamise lävel. Õide puhkenud armastuse tõttu kannatab gängi dünaamika ning nad peavad mõistatama, kuidas kasvada suureks lahku kasvamata.

 
 
 
View this post on Instagram

JULY 4

A post shared by Stranger Things (@strangerthingstv) on

Samal ajal terendab muidugi ka oht: linna ähvardavad nii vanad kui uued vaenlased. Eleven ja tema sõbrad mõistavad, et kurjus ei lõppe kunagi, vaid see ainult areneb. Nüüd peavad nad kokku hoidma, et ellu jääda ning mäletama, et sõprus on alati tugevam kui hirm.