Evelin Samuel-Randvere ja Johan RandvereFoto: Martin Ahven
Inimesed
21. juuni 2019, 11:31

Evelin Samuel tunnistab, et viimane rasedus ja sünnitus olid väga rasked: arvestasin, et sünnitan autos (8)

Evelin Samuel-Randvere räägib värskes Pere&Kodu ajakirjas oma viimase lapse kandmisest ja sünnist: 44-aastane naine tõdeb, et viimase lapse, tütre Anna-Maria ootus ja sünnitus olid rasked.

„Ma ei jaksanud lõpus üldse liikuda, ehkki võtsin poistega lisandunud 15 kilo asemel juurde 10. Lisaks läks nädal tähtajast üle ja siis ei tundunud mitte iga päev, vaid lausa iga tund täiesti masendav,“ tunnistab ta.

Ka sünnitus oli raske: „Oskariga läks viis ja Torsteniga kaks tundi. Olin arvestanud, et kolmanda lapse sünnitan sisuliselt autos,“ räägib Samuel, kuid läks hoopis teisiti: sünnitusele eelnes mitu päeva valetuhusid ja lõpuks kutsuti sünnitus esile.

Naise abikaasa Johan Randvere sünnituse juures ei viibinud: mees viis Evelini hommikul haiglasse ja sõitis ise pilli harjutama.  

Loe lähemalt Perest ja Kodust!

Evelin Samuel ja Johan Randvere abiellusid kaks suve tagasi Raplamaa vaiksel taluverandal. Nad tundsid enne abiellumist teineteist kaks ja pool aastat.

Paar sai tuttavaks Padisel suvisel vabaõhukontserdil. Juhuse tahtel saatis Johan Evelini esinemist klaveril ja sealt saigi tutvus alguse.

Evelin on abielus teist korda, eelmisest liidust ajakirjaniku Raimo Ülaverega on tal kaks poega, Oskar ja Torsten. Johani ja Evelini ühine laps, Anna-Maria sündis tänavu veebruaris.