Kirsti TimmerFoto: Laura Strandberg/Nipiraamat
Õhtulehe horoskoobid
21. juuni 2019, 07:00

TIMMERI TAROSKOOP 24.–30. JUUNI | Sõnn mõtleb rohkem tulevikule kui olevikule, Jäär on tööl eesmärgile pühendunud (8)

Telenägu ja raadiohääl Kirsti Timmer on andekas mitmel rindel. Taas raadiosse naasnud naine avaldab oma kodulehel erinevaid soovitusi ja nõuandeid, ning paneb ka kaarte. Nüüd jagab Kirsti Õhtulehe vahendusel oma nädala taroskoopi. Vaata, mida eesootav nädal sinu tähemärgile toob.

JÄÄR tegeleb sel nädalal suhetega. Vallalised Jäärad võivad leida enda kõrvale selle ühe ja ainsa, aga vaadake, et te oma suure egoga seda suhet kohe ära ei riku. Teil on see oht. Seate enda nõudmised kõiges liiga esikohale. Suhtes Jäärad võivad aga natukene tiiba ripsutada, see ei arene kaugemale flirdist, miski hoiab teid ikka joonel. Tööl on Jäär eesmärgile pühendunud ja endale antud võimaluste eest tänulik. Kokkuvõttes on Jäära nädal aga täis armastust ja seksi. Edu!

SÕNN alustab nädalat mugavustsoonis. Ta on oma tööasjad nii sättinud, et kõik sujub, ei pea väga pingutama. See-eest jätab ta teistele mulje, et rügab end oimetuks. Sõnn mõtleb rohkem tulevikule kui olevikule. Nädala lõpus otsustab ta minna reisile ja see reis toob tema ellu kirge ja uusi alguseid. Sõnninaised, teil on oht rasestuda!

KAKSIKUD on jälle hädas, liiga palju kohustusi. Tahaks hoopis puhata ja mängida, ehk ise kogu mängu juhtida. Kaksikud on endale liiga palju asju kaela kuhjanud, ka materiaalseid kohustusi, nendega on praegu keeruline toime tulla. Rahaasjad ei ole hetkel teie tugevam külg. Suhetes tahavad Kaksikud ka olla otsustajad, valijad ja mängujuhid. Ärge te praegu laenu võtke ega endale kohustusi juurde korjake. Saage olemasolevategagi hakkama.

Täispikka horoskoopi loe Kirsti Timmeri kodulehelt.