Cary Fukunaga, Daniel Craig ja Bondi-beib Ana de Armas 25. aprillil Jamaical uue filmi näitlejate esitlusel. Foto: AP/Scanpix
Film
20. juuni 2019, 11:15

MÄSS: Bondi-filmi režissöör eelistas võtetele videomängu

The Suni teatel on 25. Bondi-filmi võtetel puhkenud mäss režissöör Cary Fukunaga vastu. 40aastane lavastaja hilines mitu tundi võtetele, kuna oli niivõrd haaratud videomängu mängimisest. Hiljem aga sundis Fukunaga võttegruppi ületunde tegema.

Fukunaga kutsuti filmi päästma, kui algne režissöör Danny Boyle oli produtsentidega tülli läinud ning sule sappa saanud. Võtted küll algasid, kuid siis vigastas Bondi osatäitja Daniel Craig jalga ning vajas operatsiooni. Nüüd on jamad uue režissööriga. Briti kõmulehe teatel hilines 40aastane Fukunaga võtteplatsile, kus teda asjatult ootasid filmi tegijad, kolm tundi. Talle olnud tähtsam videomäng. "Kõik olid väga tigedad, sest võtted on niigi graafikust maas," räägib The Suni allikas. 

Kuid tõeline raevutsemine puhkes siis, kui Fukunaga nõudis, et trupp töötaks nädalavahetusel, sealhulgas brittide isadepäeval. Mitmed võttegrupi liikmed olid otsesõnu keeldunud. "Võtteplatsil käib nüüd tõeline mäss," räägib The Suni informaator, kelle sõnul saadab filmi ilmselge needus.